Facebook Pixel "Δεν με ενόχλησε το χαστούκι"!
Life
| 2012-10-30 15:06:00

"Δεν με ενόχλησε το χαστούκι"!

"Δεν με ενόχλησε το χαστούκι"!

Η Βούλα Παπαχρήστου σχολιάζει το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν και του μήκους μιλώντας στο Star ξεκαθάρισε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση από κανένα κόμμα, μέχρι τώρα:

«Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα».

Για το αν συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή τόνισε: «Σεβάστηκα πάρα πολύ και εκτίμησα το γεγονός ότι με υπερασπίστηκαν και κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο για το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήταν και ένα από τα σοβαρότερα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου».

Για τη δημόσια παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η τοποθέτησή του και μιλάει πάρα πολύ σωστά. Δεν λέει τρελά πράγματα, ούτε κάνει τρελά πράγματα».

Για το χαστούκι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κανέλλη σχολίασε: «Δεν ενοχλήθηκα για το λόγο ότι όλοι είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος».

Σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κασιδιάρη επισήμανε: «Καλύτερα κάποια πράγματα να είναι λίγο πιο ανθρώπινα. Δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνω εγώ ρε παιδιά. Πάρτε τον κο Κασιδιάρη να σας πει. Γιατί δεν παίρνετε τον κο Κασιδιάρη και παίρνετε εμένα. Εγώ γιατί να ασχοληθώ και εκείνος δεν ασχολείται; Δηλαδή τα πράγματα είναι σαφέστατα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το τι κάνω στα προσωπικά μου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags