03/03/11 - 16:42

Στο Reuters το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Στην εκτίμηση ότι το κίνημα «Δεν πληρώνω» είναι «απειλητικό» για την ελληνική κυβέρνηση και κυρίως για τις προσπάθειες της χώρας να εξέλθει της κρίσης χρέους προχώρησε σήμερα το πρακτορείο Reuters!

Στο Reuters το κίνημα «Δεν πληρώνω»
28.955views 0shares

Σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο κάνει λόγο - χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς – για ένα κίνημα «πιο ύπουλο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ή τους αναρχικούς που πετάνε μολότωφ».

Επίσης, τονίζεται ότι είναι μια «μορφή απολίτιστης ανυπακοής» που όμως έχει λαϊκό έρεισμα και ως εκ τούτου θεριεύει μέρα με τη μέρα, καθώς απευθύνεται στον μέσο Έλληνα, που είναι «αηδιασμένος από τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις των φόρων, την ώρα που διεφθαρμένοι πολιτικοί οι οποίοι θεωρούνται ως υπεύθυνοι για την κρίση μένουν ατιμώρητοι».

Σε αυτή την πεποίθηση λοιπόν, σχεδόν όλων των Ελλήνων αποδίδει το Reuters το γεγονός πως το κίνημα «Δεν πληρώνω» στερεί πλέον ζωτικά έσοδα από την κυβέρνηση και κατά συνέπεια «απειλεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες της Ελλάδας να ξεφύγει από την κρίση χρέους που ταράζει την ευρωζώνη!».

Πηγή: protothema.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ