Facebook Pixel «Ημέρα της Ερωμένης» σήμερα στην Κίνα!
Life
| 2011-03-03 18:14:00

«Ημέρα της Ερωμένης» σήμερα στην Κίνα!

«Ημέρα της Ερωμένης» σήμερα στην Κίνα!

Σήμερα στην μακρινή Κίνα είναι μια παράξενη μέρα. Κάποιοι γιορτάζουν την Ημέρα της Ερωμένης (!) και πολλοί άλλοι συμμετέχουν με ενοχική σιωπή.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Τime", μία ιντερνετική κοινότητα αποφάσισε να βγάλει από τη σκιά το ένοχο μυστικό των κινέζων και να θεσμοθετήσει την 3η Μαρτίου ως Ημέρα της Ερωμένης. Στην Κίνα ήταν πατροπαράδοτο έθιμο να διατηρούν οι νυμφευμένοι και μία ή μερικές φορές περισσότερες ερωμένες.

Οι σύζυγοι, έκαναν τις πιό πολλές φορές τα στραβά μάτια στα παραστρατήματα του άνδρα τους, αρκεί αυτός να φρόντιζε όπως πρέπει το νόμιμο σπίτι του. Μετά από πολλά χρόνια καταπίεσης από το κομμουνιστικό καθεστώς στο έθιμο και στα ορμέμφυτα αρσενικά ένστικτα, η οργάνωση αυτή εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας σεξουαλικής επανάστασης.

Τα διαζύγια πολλαπλασιάζονται και οι ντετέκτιβς που ειδικεύονται στην παρακολούθηση άπιστων συζύγων, κάνουν χρυσές δουλειές. Ερωμένες δεν διατηρεί μόνο ο απλός λαός, αλλά και πάρα πολλοί κρατικοί αξιωματούχοι, άλλωστε ο πρώτος διδάξας ήταν ο Μεγάλος τιμονιέρης Μάο, που διατηρούσε στρατιές παλλακίδων, αφιερωμένων στην απόλυτη ευχαρίστηση του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ροζ επανάστασης. Η "Ενωση Κινέζων Ερωμένων" διοργανώνει και Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί σε διάφορες πόλεις και θα θέσει σημαντικά ερωτήματα όπως: "Πότε θα φέρω τον άνθρωπο μου στο σπίτι μου ", "Πόσα σου δίνει κάθε μήνα "? και "Πότε θα μου αγοράσει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο"?

Προσκεκλημένοι είναι όλοι, χωρίς διακρίσεις (και φόβους). Παντρεμένοι με τις συζύγους τους και ερωμένες που αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους επανάσταση, του γιασεμιού.

Πηγή: lifo.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags