Facebook Pixel Γεμίστε τον κουμπαρά σας με το ...σπέρμα σας!
Life
| 2011-03-03 18:58:00

Γεμίστε τον κουμπαρά σας με το ...σπέρμα σας!

Γεμίστε τον κουμπαρά σας με το ...σπέρμα σας!

Παιδιά, βρήκαμε την λύση για την οικονομική κρίση που μας έχει ξεπαραδιάσει όλους. Να ο τρόπος για να κονομήσουμε. Κι ευτυχώς που μας άνοιξαν τα μάτια οι Αυστραλοί! Είδατε την είδηση που βγήκε πριν από λίγη ώρα και ήδη κυκλοφορεί στα ενημερωτικά σάιτ;

Ο διευθυντής της κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης της Μελβούρνης, Τζον Μακμπέν έκανε την εξής δήλωση στα ΜΜΕ: «Έχουμε στεγνώσει. Δεν υπάρχει σπέρμα. Αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους γιατί οι γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν καταφεύγουν σε μη νόμιμες διαδικασίες θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους».

Παράλληλα οι αρμόδιες αρχές της Αυστραλίας ασκούν ισχυρές πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πλέον περιορισμοί από την σκληρή νομοθεσία και να μπορεί να γίνεται εισαγωγή σπέρματος από το εξωτερικό. Κι από την Ελλάδα, βέβαια.

Ο Μακμπέν, μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στην Ελλάδα, αφού είναι δημοφιλής προορισμός για τις Αυστραλές, όταν επιθυμούν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση. Περισσότερες από 300 έχουν τεκνοποιήσει στην Ελλάδα.

Αφού, λοιπόν, ρε παιδιά, υπάρχει τέτοια ανάγκη, να βοηθήσουμε. Κι ας το κάνουμε κι επάγγελμα, στο φινάλε. Γιατί όχι; Ωραία παιδιά είμαστε, μεσογειακή διατροφή κάνουμε που και που, εμπειρία υπάρχει στο αντικείμενο (μάθε τέχνη κι άστηνα που λένε), Τζούλια έχουμε για έμπνευση, ας βοηθήσουμε τις Αυστραλέζες κι όποιες άλλες θέλουνε. Κακό είναι; Δεν προσφερθήκαμε από μόνοι μας, άλλωστε. Μας το ζητήσανε. Το λένε ξεκάθαρα οι επιστήμονες: «Έχουμε στεγνώσει από σπέρμα». Είναι επιστημονική έκκληση. SOSστέλνουν σε όλη τη γη. Να τρέξουμε να προλάβουμε…

Αν είναι έτσι, λοιπόν, ας το κάνουμε επάγγελμα. Μόνο λάδι και φέτα θα εξάγουμε; Ούτως ή άλλως η ανεργία φουντώνει, λεφτά δεν υπάρχουν στην πιάτσα, οπότε να ένας καλός – και εύκολος, έτσι; - τρόπος να κάνουν όλοι τη δουλειά τους. Κι αυτοί κι εμείς. Όσοι τέλος πάντων από εμάς έχουν διάθεση να βάλουν ένα… χεράκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags