04/03/11 - 00:51

Τους αναγνώρισε και τον πυροβόλησαν…

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων 22χρονος, τον οποίο πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του, στο Καναλάκι της Πρέβεζας, μπροστά στα μάτια της μάνας του.  

Τους αναγνώρισε και τον πυροβόλησαν…
25.334views 0shares

Οι άγνωστοι πριν μπούν στο σπίτι της οικογένειας χρυσοχόου, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ αχρηστεύοντας το τηλέφωνο και εισβάλλοντας στο σπίτι, πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο που αμέριμνος διάβαζε.

Εκείνη την στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και άγνωστης αξίας κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Η γυναίκα βλέποντας τον γιό της αιμόφυρτο στο δάπεδο του σπιτιού, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Καναλακίου και κάτοικοι είδαν τους δράστες.  Δήλωσαν λοιπόν στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για δύο Αλβανούς που εργάζονται στην περιοχή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τους αναγνώρισε και το θύμα και για τον λόγο αυτό τον πυροβόλησαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Πηγή:Tanea.gr