04/03/11 - 08:46

Ο καιρός σήμερα

Αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας αναμένονται για σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου, με λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα.

Ο καιρός σήμερα
36.594views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στην Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 4 έως 10 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 9 έως 15 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά θυελλώδεις, ενώ μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στη Θάλασσα των Κυθήρων και στον Πατραϊκό οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 8 μποφώρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 8. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9- 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: newsday.gr