04/03/11 - 11:38

Ταξιτζής βίαζε επί 17 χρόνια γριούλες

Στη Βρετανία, τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου έχει οδηγηθεί ως κατηγορούμενος ένας ταξιτζής, ο οποίος επί 17 χρόνια σκόρπιζε το φόβο.

Ταξιτζής βίαζε επί 17 χρόνια γριούλες
37.817views 0shares

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 53χρονος Delroy Grant είναι ο μασκοφόρος «Night Stalker» («Κυνηγός της Νύχτας»), ο άνθρωπος που έκλεβε και βίαζε επί 17 χρόνια ανήμπορες γριούλες.

Ο μασκοφόρος εισέβαλε σε σπίτια και βασάνιζε τα θύματά του, πολλά από τα οποία ήταν και 90 ετών, ενώ άλλες ηλικιωμένες ήταν τυφλές, κουφές ή έπασχαν από Αλτσχάιμερ ή Πάρκινσον.

Ο 53χρονος εργαζόταν ως ταξιτζής και είναι πατέρας εννιά παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι ανάπηρη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρακολουθούσε τα θύματά του, πριν «χτυπήσει». Η δράση του ξεκίνησε το 1992 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιθέσεις. Συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2009 και αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η δίκη του.

Τα στοιχεία εις βάρος του είναι αδιάσειστα, καθώς έχει βρεθεί το γενετικό του υλικό σε πολλές υποθέσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως μία πρώην του πηγαίνει και αφήνει το γενετικό του υλικό στους χώρους των εγκλημάτων!

Πηγή: protothema.gr