Facebook Pixel Ταξιτζής βίαζε επί 17 χρόνια γριούλες
Life
| 2011-03-04 11:38:00

Ταξιτζής βίαζε επί 17 χρόνια γριούλες

Ταξιτζής βίαζε επί 17 χρόνια γριούλες

Στη Βρετανία, τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου έχει οδηγηθεί ως κατηγορούμενος ένας ταξιτζής, ο οποίος επί 17 χρόνια σκόρπιζε το φόβο.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 53χρονος Delroy Grant είναι ο μασκοφόρος «Night Stalker» («Κυνηγός της Νύχτας»), ο άνθρωπος που έκλεβε και βίαζε επί 17 χρόνια ανήμπορες γριούλες.

Ο μασκοφόρος εισέβαλε σε σπίτια και βασάνιζε τα θύματά του, πολλά από τα οποία ήταν και 90 ετών, ενώ άλλες ηλικιωμένες ήταν τυφλές, κουφές ή έπασχαν από Αλτσχάιμερ ή Πάρκινσον.

Ο 53χρονος εργαζόταν ως ταξιτζής και είναι πατέρας εννιά παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι ανάπηρη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρακολουθούσε τα θύματά του, πριν «χτυπήσει». Η δράση του ξεκίνησε το 1992 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιθέσεις. Συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2009 και αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η δίκη του.

Τα στοιχεία εις βάρος του είναι αδιάσειστα, καθώς έχει βρεθεί το γενετικό του υλικό σε πολλές υποθέσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως μία πρώην του πηγαίνει και αφήνει το γενετικό του υλικό στους χώρους των εγκλημάτων!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags