Facebook Pixel «Με κακοποιούσε ο θετός γιος μου!» (BINTEO)
Life
| 2011-03-04 17:07:00

«Με κακοποιούσε ο θετός γιος μου!» (BINTEO)

«Με κακοποιούσε ο θετός γιος μου!» (BINTEO)

Κατάθεση ψυχής έκανε ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood και παιδί θαύμα της δεκαετίας του '30 και '40, ο Μίκι Ρούνεϊ, που αποκάλυψε ότι υπήρξε επί σειρά ετών θύμα κακοποίησης από το θετό του γιο.

«Αφού συνέβη σε μένα, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε», είπε μιλώντας στην Ειδική Επιτροπή του Κογκρέσου για το Γήρας.

Ο 90χρονος σήμερα ηθοποιός κάλεσε όλους τους ηλικιωμένους ανθρώπους, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, βγαίνοντας και μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημά τους.

«Σας παρακαλώ, για εσάς, αλλά και για να πάψει ο φαύλος κύκλος της κακοποίησης, µη σιωπήσετε άλλο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Ρούνεϊ αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του θετού γιου του, κατηγορώντας τον ότι τον τρομοκρατούσε, ότι έκανε κατάχρηση στα χρήματά του, ότι του στερούσε φάρμακα και τρόφιμα...

«Έκανε κατάχρηση των χρημάτων µου. Και όταν ζητούσα πληροφορίες, αρνιόταν να µε ενημερώσει. Ήμουν κυριολεκτικά ανήμπορος», εξομολογήθηκε, ζητώντας από την Επιτροπή να θεσπίσει ακόμη αυστηρότερους νόμους για την κακοποίηση των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Το δικαστήριο δικαίωσε το βετεράνο ηθοποιό, αναγνωρίζοντάς του κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται µόνος του τις υποθέσεις του. Παράλληλα, επέβαλε ασφαλιστικά μέτρα στο θετό γιο του, ο οποίος υποχρεούται να απέχει τουλάχιστον 100 µέτρα από τον πατέρα και το σπίτι του.

Ο Ρούνεϊ πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες, συνεργάστηκε με πολλούς «αστέρες» της εποχής του, όπως την Τζούντι Γκάρλαντ και απέκτησε οχτώ συζύγους, µία εκ των οποίων ήταν και η πανέμορφη Άβα Γκάρντνερ, προτού γίνει διάσημη.
 

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags