Facebook Pixel Πώς το γυμναστήριο μπορεί να σε καταστρέψει
Life
| 2011-03-05 11:20:00

Πώς το γυμναστήριο μπορεί να σε καταστρέψει

Πώς το γυμναστήριο μπορεί να σε καταστρέψει

Το θυμάστε αυτό το παιδάκι από το Baywatch; O Jeremy Jackson εκείνη την εποχή υποδυόταν τον γιο του Mitch (Hobie) του αρχηγού των ναυαγοσώστων. Σήμερα όμως αντιμετωπιζει σοβαρά προβλήματα και μάλιστα έχει μπει σε κλινική για απεξάρτηση.

Ο Jeremy από μικρός που άρχισε να παίζει στο Baywatch είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και έπαιρνε μεθαμφεταμίνη. Μάλιστα ήταν και ο λόγος πουτον έδιωξαν από την σειρά.

Για να ξεπέρασε τον εθισμό του σ’ αυτό το ναρκωτικό άρχισε να γυμνάζεται και παράλληλα να παίρνει ορμόνες για να φτιάξει ένα ωραίο σώμα. Σήμερα όμως είναι εθισμένος στις ορμόνες. Ο ίδιος λέει πως φοβάται για την ζωή του.

Πηγές κοντά στον Jeremy λένε πως ο 30χρονός δεν μπορεί να σταματήσει τις ενέσεις HGH (αυξητική ορμόνη) και τις ενέσεις τεστοστερόνης (αναβολικό στεροειδές).

Επίσης είναι εθισμένος στα γυμναστήρια, παίρνει βιταμίνη B12 και άλλα αμέτρητα συμπληρώματα διατροφής που θα του καταστρέψουν τον οργανισμό.

Βλέποντας όμως τη φωτογραφία λίγες μέρες πριν μπει στη κλινική για αποτοξίνωση θα το φανταζόσασταν ποτέ ότι έχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα;

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags