05/03/11 - 21:59

«Ελάχιστες, αλλά δυναμικές μειοψηφίες»

Τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος για το φραστικό επεισόδιο που είχε με Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο.  

«Ελάχιστες, αλλά δυναμικές μειοψηφίες»
50.044views 0shares

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, αναφέρθηκε αρχικά στα φαινόμενα αποδοκιμασίας των πολιτικών, για τα οποία επισήμανε ότι πρόκειται για φαινόμενα που «στερούν από τους πολίτες και από τον εκπρόσωπο τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν χωρίς ενδιάμεσους».

Τα περιστατικά, συνεχίζει, οφείλονται σε «ελάχιστες αλλά δυναμικές και αποφασισμένες μειοψηφίες» των οποίων «η ιδεολογία και η πρακτική είναι ένας προάγγελος για την εισαγωγή στην τρομοκρατία».

«Πέντε-δέκα άτομα και ένα κινητό τηλέφωνο: αυτά φτάνουν για να δημιουργήσουν ένα μιντιακό γεγονός που χρειάζεται», προσθέτει

Στη συνέχεια στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «στην κοινωνία παίρνει το 3% αλλά σε συγκεκριμένους χώρους αποτελεί πλειοψηφία ή τη μοναδική φωνή».

«Ο Συνασπισμός εξαρχής υπήρξε ως ένα κόμμα της ελίτ της διανόησης, γι’αυτό και τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ», συνεχίζει.

Προσθέτει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχυρή επιρροή σε πανεπιστήμια ενώ καθηγητές που πρόσκεινται στο κόμμα να προστατεύουν και να καθοδηγούν ομάδες φοιτητών.

Πηγή: Tanea.gr