28/12/10 - 13:39

Απίστευτη αγριότητα σε ηλικιωμένη

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε μόνο σε ταινίες περιγράφει η κυρία Ούρσουλα Φωτιάδου, η οποία έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια των ληστών της.

Απίστευτη αγριότητα σε ηλικιωμένη
38.656views 0shares

Χαρακτηριστικά η κ. Φωτιάδου δήλωσε ότι έκανε την νεκρή για να γλιτώσει… Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι της, στην περιοχή της Ευκαρπίας και έπεσε για ύπνο.

«Κοιμήθηκα βαριά και προφανώς γι' αυτό δεν κατάλαβα πως μπήκαν οι ληστές. Δεν άκουσα τίποτα». Έτσι οι αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν όμως έφτασαν στο υπνοδωμάτιο και είδαν την άτυχη γυναίκα να κοιμάται, εξάντλησαν όλη τους την αγριότητα.

Οι αδίστακτοι ληστές άρχισαν να την χτυπούν στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα χέρια. «Ο ένας από αυτούς, που ήταν 2 ή 3 κρατούσε ένα σίδερο. Δεν σταματούσε να με χτυπάει. Ο πόνος που ένιωθα ήταν αφόρητος και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μου έσπασαν το χέρι». Οι ληστές δεν σταμάτησαν ούτε τότε. Δεν σεβάστηκαν ούτε εκείνη την ώρα, την ηλικιωμένη ένοικο του σπιτιού.

Παρά το γεγονός ότι την έβλεπαν μέσα τα αίματα, συνέχιζαν να την χτυπούν και ένας από τους δράστες, άρχισε να βγάζει από το σπασμένο της χέρι, τα δαχτυλίδια! Στη συνέχεια τράβηξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό τη στιγμή, που τα δολοφονικά χτυπήματα έπεφταν βροχή!

«Το κρεβάτι είχε γεμίσει αίματα. Για να γλιτώσω σκέφτηκα να κάνω τη νεκρή και τότε σταμάτησαν. Τους είδα να κάνουν ένα νόημα για να συνεχίσουν να ψάχνουν για χρήματα». Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια και λίγη ώρα αργότερα έφυγαν με μία μπιζουτιέρα που βρήκαν σε μία από τις ντουλάπες.

Από το φόβο της, η ηλικιωμένη παρέμεινε στο κρεβάτι για μερικά λεπτά ακόμη, μέχρι να σιγουρευτεί ότι οι δράστες έχουν φύγει από το σπίτι. Στη συνέχεια κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες. Οι αδίστακτοι κακοποιοί, οι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο άγριες ληστείες του 2010, παραμένουν ασύλληπτοι...

Πηγή: newsday.gr