Facebook Pixel Η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» απαντάει
Life
| 2012-11-30 00:40:00

Η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» απαντάει

Η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» απαντάει

Λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση του Πέτρου Τατσόπουλου περί «σεξο-κατάνυξης με τη μισή Αθήνα», η οποία δημιούργησε κλίμα έντασης και προκάλεσε οργασμό κατινιάς και χολής στο Facebook και άλλα ευγενή social media, η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» απάντησε με ανακοίνωση στην οποία καλεί τον βουλευτή να «κοιταχτεί στον καθρέφτη», ενώ χαρακτηρίζει την άμεση αντίδραση του κοινού στα λεγόμενά του επιβεβαιώση της ρήσης «όποιος έχει τη σφίγγα...».  Γράει ο Γιάννης Τσαούσης.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» δεν θα αποστασιοποιηθεί από τις θέσεις που με συνέπεια υποστηρίζει σε όλη της τη ζωή και τις οποίες, δυστυχώς, η ίδια η πραγματικότητα επιβεβαιώνει σχεδόν καθημερινά. Η εσπευσμένη αντίδραση του κ. Τατσόπουλου στη γενικευμένη κατακραυγή που εκδηλώθηκε εναντίον του μπορεί μόνο να εκληφθεί ως επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης ότι «όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται».

Η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» είναι φύσει και θέσει θεματοφύλακας της σεξουαλικής αξιοπιστίας και των αρχών του fair play στον έρωτα. Άλλωστε, επανειλημμένα εκπρόσωποί της έχουν επισημάνει σε δηλώσεις τους ότι πράξεις μη σύννομες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της «άλλης μισής Αθήνας, της αμαρκάλευτης». Όσοι ίσως βρίσκονται πίσω από σκάνδαλα στημένων ειδυλλίων ή βάναυσες επιθέσεις σε ανυποψίαστες κορασίδες προς παραδειγματισμό, καλό είναι να κοιτάξουν στον καθρέφτη πριν μιλήσουν δημοσίως για τα «κατορθώματά» τους.

Δεν μπορεί να εγκαλούμαστε σήμερα εμείς για τη στάση μας, την οποία πληρώνουμε ακριβά, ενώ είμαστε το πρωτοπόρο κομμάτι της κοινωνίας στον αγώνα κατά της διαφθοράς στη σεξουαλική πράξη. Η υγιής αντιπαλότητα μεταξύ ημών και του κ. Τατσόπουλου είναι μια ιστορία ξεχωριστή για το ελληνικό φλερτ και τους θιασώτες του και είναι κρίμα που τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν συστηματικά ένα γεγονός που θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για την ορθή ερωτική επικοινωνία.

Επειδή μάλιστα γίνεται λόγος και για τα μεταξύ μας ιντερνετικά σχόλια που ακολούθησαν τη «δήλωσή» του, απλά υπενθυμίζουμε ότι τόσο πέρυσι όσο και τα προηγούμενα χρόνια ο εν λόγω κύριος προστατεύθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά τη διάρκεια των «εξορμήσεών» του, κάτω από την ομπρέλα της συγγραφικής του ιδιότητας, κάτι το οποίο δεν ισχύει ακριβώς στην αντίστροφη περίπτωση -τώρα δηλαδή που είμαστε όλοι εν δυνάμει «βατεμένοι».

Επιπρόσθετα, δεν μπορεί να μην σημειωθεί και η καθυστέρηση της πολιτείας να περαιώσει θέματα που «καίνε», όπως λόγου χάρη τη διατήρηση σε εκκρεμότητα επί μακρόν σοβαρότατων συναφών υποθέσεων που απασχολούν τη μικρή μας κοινωνία, όπως για παράδειγμα οι πολυάριθμες καταγγελίες τρομοκρατημένων νεαρών ότι τους κοιτούσε λάγνα η Ναταλία Γερμανού. Η καθυστέρηση αυτή αυξάνει και επιτείνει την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων που θέλουν να «κερνάνε» με την ησυχία τους και χωρίς να κρατάνε «μπλοκάκι» με τις επιδόσεις τους.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η «άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» διευκρινίζει ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον κ. Τατσόπουλο και αυτονόητα θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της αλήθειας μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων και μόνο, μακριά από κάθε είδους εκτροπή. Καλό θα είναι όλοι οι υπόλοιποι που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση να συμβάλλουν, ο καθένας με τη διάφανη τέλεση των οποιονδήποτε καθηκόντων του, προς τον ίδιο στόχο.

Από την πλευρά μας τους καλούμε να ταχθούν στο πλευρό μας, για να δώσουμε μαζί τον δίκαιο αγώνα για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μας. Σας καλώ να αναφωνήσουμε: «Άλλη μισή Αθήνα, η αμαρκάλευτη» ενωμένη, ποτέ νικημένη!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags