Facebook Pixel Έπεσε λίγο χιόνι κι έσβησαν τα φώτα!
Life
| 2011-03-08 12:56:00

Έπεσε λίγο χιόνι κι έσβησαν τα φώτα!

Έπεσε λίγο χιόνι κι έσβησαν τα φώτα!

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές της χώρας, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, επιτείνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Η πιο σοβαρή βλάβη, που έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης των Σποράδων, εντοπίζεται στο Πήλιο, ενώ διακοπές ρεύματος γίνονται επίσης στα βόρεια προάστεια της Αττικής και σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Αγρινίου.

Aναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Δ.Ε.Η., τα προβλήματα αναφέρονται:

Στο Πήλιο, κοντά στο χωριό Δράκια, όπου έχει καταρρεύσει πυλώνας του δικτύου υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα η Σκιάθος, η Αλόννησος και η Σκόπελος.

Οι τεχνικοί της Δ.Ε.Η., καταβάλουν προσπάθειες ώστε να μεταφερθούν στο σημείο ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη για να αποκατασταθεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση των νησιών έως ότου επισκευασθεί ο πυλώνας. Η λύση που προκρίνεται, αντί της μεταφοράς των γεννητριών στα νησιά, είναι η εγκατάστασή τους στη Μαγνησία και η σύνδεσή τους με το υποβρύχιο καλώδιο που τροφοδοτεί τα νησιά.

Στην Αττική, στις περιοχές της Πεντέλης και του Μαραθώνα, στους Θρακομακεδόνες, τον Άγιο Στέφανο, το Κρυονέρι, το Κατσιμήδι και ορισμένες γραμμές της Κάτω Κηφισιάς.

Χωρίς ρεύμα είναι από το βράδυ αποκλεισμένα χωριά της περιοχής Κρεμαστών στο Αγρίνιο.

Στην Πελοπόννησο έχει τεθεί εκτός η γραμμή Ναυπλίου - Αρτεμησίου, στη Βοιωτία υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες στα Άσπρα Σπίτια, το Δίστομο και την Κωπαΐδα, στην Εύβοια χωρίς ρεύμα είναι η Υπατη και το Νεοχώρι και στην Φθιώτιδα η Νεράιδα, η Πελασγία και ο Μύλος.

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Η επιχειρούν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή και τη δυνατότητα πρόσβασης στα σημεία των βλαβών, που οφείλονται κατά κύριο λόγο σε πτώση στύλων ή σε βραχυκυκλώματα από πτώσεις δέντρων στα δίκτυα ηλεκτροδότησης.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags