09/03/11 - 15:09

"Τσέκαρε" καλού-κακού πού θα πάνε!

Το ποσό των 200 χιλ. ευρώ θα δωρίσει ο Νικόλας Πατέρας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να επισκευαστούν όλες οι μοτοσυκλέτες του στόλου των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Πρόεδρε, βεβαιώσου ότι θα φτάσουν τα χρήματα...

"Τσέκαρε" καλού-κακού πού θα πάνε!
22.436views 0shares

Ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά καλό είναι να "τσεκάρει" τι θα γίνει με το ποσό που έχει αποφασίσει να δωρίσει.

Γιατί τα χρήματα θα δοθούν, το ζήτημα είναι πώς θα χρησιμοποιηθούν...

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Από δημοσιεύματα εφημερίδων πληροφορήθηκα ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην επισκευή του στόλου των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια, το οικογενειακό μας Ίδρυμα ‘’ ΝΙΚΟΛΑΣ Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ’’ αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε προσφέρει άμεση οικονομική συμπαράσταση σε δεκάδες οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Ταυτόχρονα έχουμε δωρίσει εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους κ.λπ.) σε πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ελάχιστη συνεισφορά για την συνέχιση του δύσκολου έργου της, που αποκλειστικό στόχο έχει την πάταξη της εγκληματικότητας.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να δωρίσω το ποσό των € 200.000 ( διακόσιες χιλιάδες ευρώ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διατεθούν στην άμεση επισκευή όλων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και να βοηθάμε την Πατρίδα μας.

Με εκτίμηση
Νικόλας Δ. Πατέρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ