Facebook Pixel Βόμβες Κούγια και… ΠαράγκαGATE! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-09 18:35:00

Βόμβες Κούγια και… ΠαράγκαGATE! (ΦΩΤΟ)

Βόμβες Κούγια και… ΠαράγκαGATE! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι… αντικειμενικές εφημερίδες να μην ανέφεραν ούτε μία αράδα για τα ηχογραφημένα, στα αθλητικά sites όμως, γίνεται χαμός αυτήν την στιγμή με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας για την… νέο-παράγκα. Διαβάστε πως έχουν διαχειριστεί το θέμα τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά Μέσα…

Gazzetta.gr

«Ο Μαρινάκης πλησίασε τον Δαλούκα!»

Κεραυνούς κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για δύο υποθέσεις δωροδοκίας, για τους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός. Ενέπλεξε Μπέο, Μαρινάκη και Δαλούκα, ενώ δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των δύο cd, στα οποία ισχυρίζεται ότι μιλάει ο Μπέος!

Sport24.gr

"Έγινε απόπειρα δωροδοκίας"

Απόπειρα δωροδοκίας, απειλές στημένα ματς κι άλλες αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια. "Ο Μπέος πλησίασε τον διαιτητή του Μακάμπι-Ολυμπιακός". Τι λέει για Μαρινάκη, Δαλούκα, Πατέρα και Πιλάβιο.

Contra.gr

Παράγκα gate

Απίστευτες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια. Τι λέει για τους Μαρινάκη, Πατέρα, Πιλάβιο και Δαλούκα. Για απόπειρες δωροδοκίας (σε Δαλούκα και Ιταλό διαιτητή), απειλές και για "νέα παράγκα" κάνει λόγο ο πρόεδρος της Παναχαϊκής. Στο διαδίκτυο το ηχητικό ντοκουμέντο.

Sport-Fm.gr

Σοβαρές καταγγελίες Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην αποκάλυψη του περιεχομένου των περίφημων κασετών. Βαριές κατηγορίες κατά του Αχιλλέα Μπέου, για απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα στο Άρης-ΠΑΟ, καθώς και απειλές εναντίον του, αλλά και προσπάθεια επηρεασμού του Ιταλού διαιτητή στον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι τον Δαλούκα πλησίασε ο κ. Μαρινάκης και του προσέφερε 200.000 ευρώ.

Sentragoal.gr

«Απόπειρα δωροδοκίας από τον 'Βαγγέλη'»

Δύο απόπειρες δωροδοκίας από τους Μπέο και Μαρινάκη κατήγγειλε δημοσίως ο Αλέξης Κούγιας. Αποκάλυψε και συνάντηση με Πατέρα. ΑΚΟΥΣΤΕ όλη την συνέντευξη.

Sportnet.gr

"Προσέγγιση Μαρινάκη σε Δαλούκα"

Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει αυτή την ώρα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το περιεχόμενο των περίφημων κασετών. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δίνει στην δημοσιότητα αποσπάσματα των διαλόγων και εμπλέκει τον Αχιλλέα Μπέο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιώργο Δαλούκα, ενώ αποκαλύπτει συνάντησή του με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος δίστασε να βγει μπροστά στην υπόθεση.

Sport.gr

Βόμβες Κούγια

Aπίστευτες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για νέα παράγκα. Απόπειρες δωροδοκίας και απειλές σε διαιτητές καταγγέλει ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags