Facebook Pixel Ο Λάκης και το κλαρίνο στη φυλακή
Life
| 2013-01-13 00:07:00

Ο Λάκης και το κλαρίνο στη φυλακή

Ο Λάκης και το κλαρίνο στη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε ένα κελί στον Κορυδαλλό και ανοίγει την καρδιά του, μέσα από αυτό, στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εφημερίδα "Τα Νέα".

Μιλάει για όλα όσα ακούγονται για την πολυτέλεια που υποτίθεται ότι έχει μέσα στις φυλακές και για την καθημερινότητά του και τςη αδερφής του... Με πόσους είναι στο κελί του; Πώς περνάνε οι διάσημοι στις φυλακές; Πώς θα ξεχρεώσει τα χρέη;

Πες μου πρώτα για το κελί σου.
Στο κελί μου στην αρχή ήμουν με έναν θαυμαστή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αθωώθηκε ύστερα από 18 μήνες για κάποιον υποτιθέμενο φόνο που είχε κάνει. Ενα καλό παιδί, που έπαιζε μάλιστα κλαρίνο. Ηταν και δύο άλλα παιδιά από το Αγρίνιο. Μετά μεταφέρθηκε στο κελί μας ο Σαχπατζίδης του ΠΑΟΚ.


Τέσσερα άτομα δηλαδή στο κελί;
Πάντα τέσσερα άτομα ήμασταν. Και σήμερα είμαι εγώ, ένα παιδί για κλοπές, ο Σαχπατζίδης και ο Λαυρεντιάδης που ήρθε τώρα, ο οποίος είναι και άρρωστος. Στοιβαγμένοι είμαστε. Σ\' το έχω ξαναπεί: οι πιο ευνοημένοι εδώ μέσα είναι αυτοί που μπορούν να βρουν τη δόση τους - και, πίστεψέ με, υπάρχουν πολλοί.

Πρέζα στην πτέρυγά σου;
Παντού βλέπεις ανθρώπους με τα μάτια τους «κομμένα». Και σου έχω πει ότι εγώ είμαι φοροοφειλέτης, δεν είμαι φοροαρπαγέας, και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Θα τα πούμε μετά αυτά. Οταν λες «πρέζα παντού»;
Τους τα πετάνε απέξω, τα εισάγουν; Ούτε ξέρω πού τα βρίσκουν και δεν έχω μπει στο detail γιατί, δόξα τω Θεώ, στη ζωή μου δεν έχω καπνίσει ούτε χασίσι.

Ναι, αλλά όταν λέει κάποιος για πρέζα στη φυλακή, το μυαλό πάει στους φύλακες.
Δεν ξέρω να σου πω, έτσι λένε κι εδώ μέσα· και άλλοι λένε «μα οι ίδιοι τα μπάζουν». Προχθές, π.χ., τρέξανε όλοι γιατί βρέθηκε κάτι. Ακουσα ότι το πετάξανε απέξω.

Διαβάστε το υπόλοιπο στο gazzeta/plus:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags