Facebook Pixel Δωρεά 200.000 ευρώ του «Τίγρη» στην ΕΛ.ΑΣ
Life
| 2011-03-10 18:34:00

Δωρεά 200.000 ευρώ του «Τίγρη» στην ΕΛ.ΑΣ

Δωρεά 200.000 ευρώ του «Τίγρη» στην ΕΛ.ΑΣ

Οικονομική ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ στις οικογένειες των δύο αστυνομικών, που σκοτώθηκαν την 1/3 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη προσέφερε την Πέμπτη ο γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, δέχτηκε σήμερα το πρωί τον επιχειρηματία κ. Δημήτριο Μελισσανίδη, ο οποίος προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των δύο αστυνομικών, που έπεσαν στο καθήκον την 01-03-2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς και τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

Ο κ. Μελισσανίδης παρέδωσε στον κ. Αρχηγό τέσσερις (4) επιταγές, συνολικού ύψους 200.000 ευρώ, δηλώνοντας ότι με τη χειρονομία αυτή εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους Αστυνομικούς, που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη για τη συγκινητική, όπως χαρακτήρισε αυτή χειρονομία, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στηρίζουν ηθικά τους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags