Facebook Pixel Άκουσε τον Αδαμίδη!
Life
| 2011-03-11 08:40:00

Άκουσε τον Αδαμίδη!

Άκουσε τον Αδαμίδη!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, θορυβημένος με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από το σκάνδαλο των κασετών, παρενέβη και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.
 

Ο ντόρος με τις κασέτες είναι γεγονός ότι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, και εννοείται πως από τη στιγμή που με το θέμα ασχολείται όλη Ευρώπη – και όχι μόνο – αφού πλήττεται η εικόνα της χώρας, ο Πρωθυπουργός δεν μπορούσε να μείνει με «σταυρωμένα» χέρια.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Υπουργό Πολιτισμού, Πέτρο Γερουλάνο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη και τους ζήτησε να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Ο Υπουργός Πολιτισμού, Πέτρος Γερουλάνος επικοινώνησε στη συνέχεια με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη, όπου υπάγονται πλέον τα θέματα αθλητισμού, και ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης…

Ο sportdog θυμίζει ότι χθες έγινε γνωστή η πρόθεση του Σταύρου Αδαμίδη να στείλει επιστολή προς τον πρωθυπουργό για να επιληφθεί του θέματος.

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags