Facebook Pixel Συνέντευξη με μία παρθένα
Life
| 2013-01-23 18:33:00

Συνέντευξη με μία παρθένα

Συνέντευξη με μία παρθένα

Η Ναταλία είναι 21 ετών και δεν έχει κάνει ακόμα σεξ. Μιλάει με αφορμή το αφιέρωμά μας REAL SEX.

Για το αφιέρωμά μας Real Sex μας μίλησαν διάφοροι άνθρωποι για τις εμπειρίες τους. Ή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τις μη εμπειρίες τους.

— Λοιπόν, Ναταλία, καταρχάς πόσο χρόνων είσαι;
Γεια. Είμαι ακριβώς 21 και είμαι στο τέταρτο έτος στη Φιλοσοφική.

— Και είσαι ακόμα παρθένα, έτσι;
Αχ, αυτή η λέξη... Ναι, ναι, δυστυχώς είμαι ακόμα παρθένα, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα ατυχίας.

— Δεν σου αρέσει αυτή η λέξη.
Καθόλου. Είναι κάπως περίεργη, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν την ακούν, αντιδρούν σαν να είναι ανέκδοτο. Κι αυτό με έχει κάνει να τη «φοβάμαι» λίγο. Αν είναι να μιλάω γι' αυτό, προτιμώ καλύτερα την έκφραση «δεν έχω κάνει σεξ ακόμα».

— Οk, λοιπόν. Δεν έχεις κάνει σεξ ακόμα. Πώς κι έτσι;
Έλα ντε, αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Κοίτα, δεν είναι ότι είμαι καμία από αυτές της εκκλησίας που το φυλάνε για όταν παντρευτούν, ούτε καμιά περίεργη που φοβάται τους άντρες και περιμένει τον πρίγκιπα πάνω στο άλογο! Λοιπόν, άκου. Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 16. Τα είχαμε κάνα χρόνο, ενάμιση, αλλά στην αρχή εγώ δεν ένιωθα έτοιμη. Ήθελα απλά πράγματα. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, αυτός άλλαζε συμπεριφορά. Ξενέρωνε κάθε φορά που του έλεγα όχι και άρχισε να με κοροϊδεύει! Έτσι κι εγώ μετά δεν του είχα καμία εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο. Φοβόμουν ότι αν τελικά το κάναμε, θα με παρατούσε σχεδόν αμέσως. Ε, μετά χωρίσαμε για κάτι άσχετους λόγους κι έτσι δεν έγινε ποτέ.

— Σε κορόιδευε;
Ε, του έλεγα ότι δεν νιώθω έτοιμη κι ότι ψιλοφοβόμουν κάπως κι αυτός γελούσε κι έλεγε πράγματα όπως «καλά, δεν θα πεθάνεις κιόλας» και διάφορα τέτοια.

— Έπειτα;
Έπειτα, Πανελλήνιες, διάβασμα... Δεν έτυχε να έχω άλλο αγόρι κι έτσι έφτασα στο πανεπιστήμιο. Τότε είπα, δεν μπορεί, κάτι θα τύχει. Έλα όμως που δεν... Κάποια στιγμή γνώρισα έναν τύπο, βγαίναμε για δύο μήνες. Όταν, επιτέλους, βρήκαμε δικό μας χώρο και πήγε να γίνει ό,τι ήταν να γίνει, είχαμε κάτι τεχνικές δυσκολίες και να μη σ' τα πολυλογώ, όταν πια του είπα ότι δεν το έχω ξανακάνει, τον είδα σαν να μαγκώθηκε. Μετά από λίγες μέρες με χώρισε με μια άσχετη δικαιολογία!

Διαβάστε το υπόλοιπο στο gazzeta/plus

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags