Facebook Pixel Θύμα τροχαίου ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια!
Life
| 2010-12-29 10:01:00

Θύμα τροχαίου ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια!

Θύμα τροχαίου ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια!

Ένα νέο δράμα παραλίγο να ζούσε η οικογένεια του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ο 56χρονος τραυματίστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων από αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, και διαπιστώθηκε ότι είναι ο αδελφός του άτυχου δημοσιογράφου.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Αγγελοκάστρου στο Αγρίνιο. Ο 56χρονος, αδελφός του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου και δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο 22χρονος τσιγγάνος, οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, εμφανίστηκε με δικηγόρο τη Δευτέρα στην Αστυνομία και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, τον είχαν ήδη εντοπίσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση στης Αστυνομίας: «Απογευματινές ώρες της 27-12-2010 προσήλθε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου 22χρονος ημεδαπός «ΡΟΜΑ» ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 24-12-2010 και περί ώρα 22:40΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Αγγελοκάστρου οδηγώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτ/το χρώματος Ερυθρού, ιδιοκτησίας του, παρέσυρε δίκυκλο μοτ/το που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Π.Π.Γ.Ν. Πατρών όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα ενώ ο ίδιος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισθέντα οδηγό ή να ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές.Σε βάρος του προαναφερόμενου, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε οδηγούσε νομότυπα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου».

Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως τι υποστηρίζει ο νεαρός αθίγγανος για την στάση του.

Πηγή:dete.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags