Facebook Pixel Αφήσαν ελεύθερο άνδρα που βίαζε και δολοφόνησε 5χρονη κόρη του!
Life
| 2013-02-02 22:18:00

Αφήσαν ελεύθερο άνδρα που βίαζε και δολοφόνησε 5χρονη κόρη του!

Αφήσαν ελεύθερο άνδρα που βίαζε και δολοφόνησε 5χρονη κόρη του!

Ελεύθερος αφέθηκε ένας Σαουδάραβας άνδρας ο οποίος είχε ομολογήσει ότι βίασε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του, καθώς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ίσης με το χρονικό διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε προφυλακισμένος, όπως υποστηρίζουν τρεις ακτιβίστριες ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν ακτιβίστριες, το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου 2011 φέροντας κατάγματα στα πλευρά και στο κρανίο, σημάδια από καψίματα και της είχαν ξεριζώσει ένα νύχι. Το 5χρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του στις 22 Οκτωβρίου.

Μια κοινωνική λειτουργός και η μητέρα της 5χρονης, η οποία είναι διαζευγμένη και δεν είχε δει το παιδί της επί πολλούς μήνες προτού αυτό διακομιστεί στο νοσοκομείο, κατήγγειλαν ότι η Λάμα είχε βιαστεί βάναυσα κατ' επανάληψη. Ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα έχει εμφανισθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούσαν την ισλαμική διδασκαλία, παραδέχτηκε ότι ήταν ο δράστης.

Στις 26 Ιανουαρίου, ο παιδοκτόνος πατέρας καταδικάστηκε σε καταβολή μικρής αποζημίωσης προς τη μητέρα και σε φυλάκιση ίση με το διάστημα που παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags