Facebook Pixel Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη
Life
| 2011-03-14 14:07:00

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη

Η είδηση ότι ένας ανατρεπτικός, ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός καλλιτέχνης, όπως ο Μανώλης Ρασούλης, βρέθηκε νεκρός τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό του προκάλεσε σοκ, αλλά και απορίες σε όλο τον κόσμο.

Γιατί κανείς δεν τον αναζήτησε από την πρώτη στιγμή και γιατί ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη νεκροψία-νεκροτομή;

Στην αρχή, οι περισσότεροι υπέθεσαν – και δικαίως – ότι ο λόγος που εντοπίστηκε τόσα πολλά 24ωρα μετά τον θάνατό του ήταν επειδή ούτως ή άλλως ο Μανώλης Ρασούλης είχε επιλέξει τον δρόμο της μοναχικότητας. Του άρεσε να περνά πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες ολόκληρες, μόνος.

Πολλές φορές έβλεπε το τηλέφωνό του να χτυπά και δεν απαντούσε. Οι στενοί του συνεργάτες ήξεραν ότι σε γενικές γραμμές «αποφεύγει τα πολλά πολλά». Όπως ισχυρίζονται, αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν τον αναζήτησε από την πρώτη στιγμή: Επειδή ούτως ή άλλως η επικοινωνία του με τον έξω κόσμο δεν ήταν συχνή.

Όμως, στην δημοσιότητα ήλθε μια ακόμη συγκλονιστική εως εξωπραγματική λεπτομέρεια της υπόθεσης: Η Ιατροδικαστική υπηρεσία δεν πραγματοποίησε την επίσημη νεκροψία-νεκροτομή την Κυριακή 13/03 εξαιτίας του ότι οι ιατροδικαστές δεν λαμβάνουν τα Κυριακάτικα! Κοινώς οι ιατροδικαστές δεν πληρώνονται, άρα δεν δουλεύουν. Ασύλληπτο κι όμως ελληνικό. Και το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι το πόρισμα του θανάτου του θα βγει το απόγευμα της Δευτέρας (14/03).

Θα είχε πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα έλεγε ο ίδιος εάν μάθαινε αυτή την σουρεαλιστική λεπτομέρεια για την εν λόγω υπηρεσία.

Η αθάνατη ελληνική πραγματικότητα «χτύπησε» ακόμη και στον θάνατο μια προσωπικότητας όπως αυτή του καλλιτέχνη που με τις απόψεις του «σφράγισε» γεγονότα της Μεταπολίτευσης. Μπορεί να μην απασχολούσε συχνά την δημοσιότητα, όμως έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους. Ισως, όμως, επέλεξε λάθος μέρα για να «φύγει»…

«Τίποτα δεν πάει χαμένο στην χαμένη σου ζωή», έλεγε ο Μανώλης Ρασούλης… ‘Η μήπως πάει τελικά; Κρίμα, πραγματικά πολύ κρίμα.

ΠΗΓΗ: star

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags