Facebook Pixel Η μορφή του Ιησού σε ακτινογραφία! (BΙΝΤΕΟ)
Life
| 2010-12-29 17:04:00

Η μορφή του Ιησού σε ακτινογραφία! (BΙΝΤΕΟ)

Η μορφή του Ιησού σε ακτινογραφία! (BΙΝΤΕΟ)

Τι ισχυρίζεται γυναίκα ασθενής από την Αμερική.

Οι περισσότεροι Χριστιανοί έχουν πιστέψει έστω και μια στιγμή στη ζωή τους, ότι ο Ιησούς Χριστός υπάρχει μέσα μας. Όμως, μόνο η Karen Sigler από το Elwood της Indiana, υποστηρίζει ότι έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Η Karen Sigler, στις 12 Δεκεμβρίου, νοσηλεύτηκε με πνευμονία σε τοπικό νοσοκομείο. Όταν πήρε στα χέρια της τις ακτινογραφίες θώρακα που της έβγαλαν οι γιατροί, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Σύμφωνα με την Karen, σε μία από τις ακτινογραφίες, φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή του Ιησού Χριστού, ακριβώς πάνω στο σημείο που βρίσκεται η καρδιά της.

Όπως λέει η Karen, η εν λόγω εικόνα δεν είναι το μοναδικό θεϊκό σημάδι που έλαβε τον τελευταίο καιρό. Σχετικά πρόσφατα, η γυναίκα έκανε μια αρκετά δύσκολη επέμβαση για καρκίνο του μαστού. Και τότε συνέβη κάτι απρόσμενο.

Λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο, καθώς ψώνιζε σε ένα μπακάλικο κοντά στο σπίτι της, ένας άγνωστος κύριος την πλησίασε και της είπε: «Ο Ιησούς είπε ότι θα γίνεις καλά». «Φοβόμουν πολύ ότι θα πεθάνω», αποκάλυψε η Karen, η οποία πίστεψε στη θεϊκή παρέμβαση, μόνο αφότου είδε την ακτινογραφία.

«Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνω καλά», λέει η Karen, η οποία περιμένει εναγωνίως τις εξετάσεις που θα της λένε ότι είναι καθαρή από τον καρκίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags