14/03/11 - 15:13

"Μάρκαρε" τη φίλη του με τα αρχικά του!

Ένας 43χρονος Ιταλός, πρωταθλητής του μπόντι μπίλντιγκ, συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή Μοντεβέρντε της Ρώμης, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του, βάσει της οποίας κατηγορείται ότι χάραξε με πυρακτωμένο σίδερο τα αρχικά του ονόματός του στο δέρμα της...

"Μάρκαρε" τη φίλη του με τα αρχικά του!
36.759views 0shares

Η ασύλληπτη αυτή πράξη φέρεται να είναι αποτέλεσμα της παθολογικής ζήλιας του συλληφθέντα, που κατηγορούσε μεταξύ των άλλων την σύντροφό του ότι «τον απατούσε, και, εκτός αυτού, του έφερνε και γρουσουζιά».

Η 32χρονη ιταλίδα ήταν υποχρεωμένη να τον ειδοποιεί για κάθε της μετακίνηση, με ένα μέσο όρο δεκαπέντε τηλεφωνημάτων την ημέρα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, επιστρέφοντας στο σπίτι η γυναίκα, μετά από έντονο διαπληκτισμό αναγκάσθηκε να ξαπλώσει σε πάγκο του μπόντι μπίλντιγκ, όπου ο ανισόρροπος σύντροφός της την ακινητοποίησε, της φόρεσε χειροπέδες και αμέσως μετά χάραξε στο δέρμα της, με πυρακτωμένο σίδερο, τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του: Ν.Τ.

Παράλληλα, αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει την όλη σκηνή με ερασιτεχνική βιντεοκάμερα. Το θύμα επισκέφθηκε το πρώτων βοηθειών όπου οι γιατροί, αφού υπέγραψαν αναρρωτική άδεια ενός μηνός για να μπορέσει να επουλωθεί η πληγή, έπεισαν την 32χρονη, που παρουσίαζε και εμφανή συμπτώματα νευρικής εξάντλησης, να καταγγείλει το όλο συμβάν στην αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ