Facebook Pixel Το λίφτινγκ του Μουαμάρ Καντάφι
Life
| 2011-03-14 15:25:00

Το λίφτινγκ του Μουαμάρ Καντάφι

Το λίφτινγκ του Μουαμάρ Καντάφι

Βραζιλιανοί γιατροί είχαν κάνει λίφτινγκ και μεταμόσχευση μαλλιών στον Μουαμάρ Καντάφι το 1994.

Το μυστικό ήταν προσεκτικά φυλαγμένο σχεδόν 17 χρόνια και μόλις τώρα αποκαλύπτεται από τους δύο πλαστικούς χειρούργους Liakir Nibeyro και Fabio Nakache, όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», αναφέροντας την βραζιλιάνικη έκδοση του «Eros».

«Ήθελε να φαίνεται πιο νέος. Τα μαλλιά του ήταν ωραία, αλλά άρχισαν να εμφανίζονται σημάδια φαλάκρας», λέει ο δρ. Nakache, ειδικός στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο ηγέτης της Λιβύης έχει τονίσει στους Βραζιλιανούς γιατρούς ότι ήθελε η εμφάνισή του να είναι τέτοια, όπως όταν ήταν 28 χρονών, όταν έγινε επικεφαλής του στρατιωτικού πραξικοπήματος που τον έφερε στην εξουσία. Είχε ανησυχίες ότι οι νέοι άνθρωποι μπορεί να τον θεωρούν «γέρο»!

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης η οποία κράτησε τέσσερις ώρες, ο Καντάφι ζήτησε από τους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν τοπική αναισθησία, επειδή φοβόταν ότι θα μπορούσε να τον σκοτώσουν. Ετσι παρέμεινε σε απόλυτα συνειδητή κατάσταση και μάλιστα μιλούσε με τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει όταν τον γιατρό Liakir Ribeiro τον προσέγγισε άνθρωπος, που παρουσιάστηκε ως ο υπουργός Υγείας της Λιβύης, και τον ρώτησε αν ο γιατρός θα συμφωνούσε να μιλήσει σε συνέδριο πλαστικών χειρούργων στην Τρίπολη.

Στην πρωτεύουσα, ο γιατρός μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο, όπου του ζητήθηκε να περιμένει. Ο Ribeiro σκέφτηκε ότι το θέμα αφορούσε τη σύζυγο του υπουργού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι έπρεπε να εξετάσει τον ίδιο τον Καντάφι!

Ο Καντάφι δε δέχτηκε να κάνει πλήρες λίφτινγκ αλλά ζήτησε στρέτσινγκ μόνο σε ορισμένες περιοχές του προσώπου. Η επέμβαση έγινε σε ιδιωτική κλινική, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags