15/03/11 - 11:42

"Συγκατοίκηση" με τη... νεκρή μητέρα του

Οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε φαίνεται να επηρέασαν τον ο 34χρονο ηθοποιό Timothy Fatig, ο οποίος κατηγορείται ότι επί έναν χρόνο κρατούσε το πτώμα της μητέρας του στο σπίτι του.

"Συγκατοίκηση" με τη... νεκρή μητέρα του
29.172views 0shares

Όταν, μετά από σχετική αίτηση της τοπικής υπηρεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων, οι αστυνομικές Αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι του Timothy Fatig, αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα του, αντίκρισαν μια μακάβρια εικόνα,η οποία μπορεί να παρομοιαστεί εύκολα με σκηνή θρίλλερ. Ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών θρίλερ από την Αριζόνα των ΗΠΑ διατηρούσε επί έναν ολόκληρο χρόνο τη σορό της μητέρας του σε δωμάτιο του σπιτιού ενώ παράλληλα, εισέπραττε την μηνιαία της σύνταξη.

Ο ασφαλιστικός φορέας της άτυχης Jil Fatig προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της κάτι που ήταν αδύνατο. Έτσι επικοινώνησε με τον γιο της, ο οποίος δήλωσε ότι η μητέρα του βρισκόταν σε νοσοκομείο της πόλης Τουσόν.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, ο 34χρονος ηθοποιός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ότι ουδέποτε φρόντισε για την ταφή της.

Η λύπη και η απόγνωση εμπόδισαν τον Fatig από το να δηλώσει το θάνατο της μητέρας του στις Αρχές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Μετά το μακάβριο εύρημα, ο Timothy Fatig συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο θάνατος της Jil Fatig προήλθε από φυσικά αίτια, ο 34χρονος θα κατηγορηθεί για μη δήλωση θανάτου και για απάτη του ασφαλιστικού φορέα.

Πηγή: cosmo.gr