Facebook Pixel Rockwave Festival με Αγγελάκα και Ψαραντώνη!
Life
| 2011-03-16 01:17:00

Rockwave Festival με Αγγελάκα και Ψαραντώνη!

Rockwave Festival με Αγγελάκα και Ψαραντώνη!

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα έχει φέτος την επιμέλεια της μίας από τις τρεις ημέρες του Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe της Μαλακάσας από 1 έως 3 Ιουλίου με εισιτήρια που θα κοστίζουν 12 – 28 ευρώ για κάθε μέρα. Για τη μία μέρα του φεστιβάλ, λοιπόν, εμπνεύστηκε ένα πολύωρο All Together Now Party.

Αντιγράφουμε από το δελτίο τύπου:

«Στη μεγάλη non-stop γιορτή που θα στηθεί στην κεντρική σκηνή του TerraVibe Park από νωρίς το απόγευμα, με εμπνευστή τον ίδιο, θα εμφανιστούν μερικοί από τους σημαντικότερους εκφραστές της σύγχρονης, ελληνικής μουσικής σκηνής και συνταξιδιώτες στην All Together Now, τη δισκογραφική εταιρία του Γιάννη Αγγελάκα.

Ψαραντώνης: ο τολμηρός, αλλά συγχρόνως και στοχαστικός ανανεωτής της παραδοσιακής μουσικής. Με τη δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί ατμόσφαιρα δέους, ταραχής και ρίγους, όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ.

Λύκοι Λάιβ: στο project των Λύκων, ο Νίκος Βελιώτης και ο Γιάννης Αγγελάκας ταιριάζουν αρμονικά τις μουσικές τους αναζητήσεις. Βρίσκουν δημιουργικό διέξοδο η εμμονή με το τσέλο του γνήσιου ρόκερ ποιητή και το απωθημένο ενός κατεξοχήν κλασσικού μουσικού να δημιουργήσει λαϊκά τραγούδια.

Ψαρογιώργης, το περιζήτητο λαούτο και ο ανανεωτής της Κρητικής μουσικής παράδοσης, θα μας παρασύρει με τραγούδια ζωής.

Ο "φοβερός" performer Ντίνος Σαδίκης, σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική από την εποχή των "Εν Πλω", εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει με τις απρόβλεπτες επιλογές του.

Lost Bodies, κινούνται με άνεση και ευελιξία από το post punk, blues και το industrial μέχρι τις μπαλάντες, το trip hop και την πειραματική μουσική.
Vlastur, ώριμος πειραματιστής θα ερμηνεύσει ζωντανά τις electrο dub ethnic μουσικές του.

Η παραδοσιακή μπάντα χάλκινων πνευστών Μακεδονίας "Λόζιος και Ανακατωσιά" θα ξεδιπλώσει με μεγαλοπρέπεια το διονυσιακό ταπεραμέντο της.
Διώνη, το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα, που μας πρωτοσύστησε ο Γιάννης Αγγελάκας στην "Ψυχή Βαθιά", γεφυρώνει την παράδοση με τον ροκ ήχο.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα φινάλε που θα υπογράψουν ο Γιάννης Αγγελάκας με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Γιάννη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα. Το γνωστό σχήμα Γιάννης Αγγελάκας 3 θα "κυκλοφορήσει" αρχικά καθιστό, αλλά υπόσχεται να μας απογειώσει, μέχρι "η άγρια των άστρων σιωπή" να σφραγίσει ένα υπέρλαμπρο βράδυ.»

Σε ότι αφορά τις άλλες δύο ημέρες του φεστιβάλ, τα ξένα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι οι Gogol Bordello, Kyuss Lives!, Monster Magnet, Flogging Molly, Cake, The Stranglers, Therapy?, Marky Ramone's Blitzkrieg κ.α.

Για να γυρίσουμε στα του Αγγελάκα να θυμίσουμε ότι το «Αγγελάκας 3» θα εμφανιστεί την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και τα live θα ξεκινούν στις 21:30. Τα πρώτα εισιτήρια της κάθε ημέρας κοστίζουν 12 ευρώ και τα επόμενα κοστίζουν 15 ευρώ.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από την Alltogethernow live ακυρώνονται οι συναυλίες του «Αγγελάκας 3» στη Λάρισα (14 & 15 Απριλίου , Stage Club) και Αθήνα ( 8 & 9 Απριλίου , Passport). Θα αντικατασταθούν με άλλες ημερομηνίες το συντομότερο.

ΠΗΓΗ: www.elliniki-skini.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags