16/03/11 - 14:31

"35 κοπέλες μέσα σε δυο μήνες μου φαίνονται υπερβολή"

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να απαντήσει ευθέως, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, στο πόρισμα που δημοσιοποίησαν χθες βράδυ οι εισαγγελείς του Μιλάνου.

"35 κοπέλες μέσα σε δυο μήνες μου φαίνονται υπερβολή"
27.543views 0shares

Σύμφωνα με τους δικαστικούς της ιταλικής συμπρωτεύουσας, ο Μπερλουσκόνι συνάντησε δεκατρείς φορές την μαροκινή Ρούμπι Καρίμα στην βίλα του Άρκορε, από τότε που η κοπέλα, ήταν δεκαέξι ετών. Στο πόρισμα, αναφέρεται επίσης, ότι εκτός από την Ρούμπι, ο πρωθυπουργός είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, με άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των δεκαοκτώ ετών.

«Δεν μπορεί να πιστέψω ότι γίνεται μια τόσο βάρβαρη χρήση της δικαιοσύνης, με τρόπο που απέχει εντυπωσιακά από την πραγματικότητα. Είμαι 75 ετών, κι έστω και αν είμαι λίγο άτακτος. . . 35 κοπέλες μέσα σε δυο μήνες, μου φαίνονται υπερβολή ακόμη και για έναν τριαντάρη. Υπάρχει και ένα εμπόδιο. Είχα πάντα δίπλα μου την αρραβωνιαστικιά μου, την οποία, ευτυχώς, κατάφερα να κρατήσω μακριά από αυτή την λάσπη. Αν, όμως, ευθυνόμουν για αυτά που λένε, θα μου είχε βγάλει τα μάτια», είπε ο Καβαλιέρε σε ερώτηση της εφημερίδας.

Σε ότι αφορά τα εμβάσματα μέσω των οποίων ο λογιστής του μεγιστάνα πρωθυπουργού, φέρεται να στήριξε οικονομικά, δεκάδες κοπέλες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξηγεί ότι «ο ίδιος είναι σαν την Καριτάς (την φιλανθρωπική οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας). Πληρώνει τον οδοντογιατρό, χειρουργικές επεμβάσεις, τα πανεπιστημιακά δίδακτρα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Και είναι ευτυχισμένος που μπορεί να το κάνει».

Ο ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι θέλει να υπερασπιστεί όλες τις κοπέλες που του καταλογίζουν, ώστε αυτές να μην περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στιγματισμένες ως πόρνες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr