17/03/11 - 15:54

Διήμερο τρόμου και ουρλιαχτών στην Αθήνα!

Έρχεται το 4o Screamin' Athens Horror Film Festival, το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου.

Διήμερο τρόμου και ουρλιαχτών στην Αθήνα!
30.721views 0shares

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το μυστήριο, η εκδίκηση, το αίμα, η βία, ο κανιβαλισμός, η σχιζοφρένεια και το μαρτύριο, φεύγουν για το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου από τη σκληρή καθημερινότητά μας και βρίσκουν τη θέση τους επί της οθόνης του Gagarin 205 που, για άλλη μία χρονιά, λειτουργεί ως ο ιδανικός καμβάς αυτής της γκροτέσκας διεθνούς συλλογής εικόνων και αισθήσεων με το Screamin’ Athens Horror Film Festival.

Οι φετινές 21 ταινίες ταξιδεύουν από όλον τον κόσμο, κουβαλάνε τα βραβεία τους και την αποδοχή ή την αποστροφή του κοινού και προσγειώνονται με δύναμη στο 4o Screamin' Athens Horror Film Festival στην Αθήνα, ανάμεσα στις εξτρεμιστικές και σκοτεινές φωτογραφίες της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο Horrorism και τα ειδικά σκηνικά - εμπνευσμένα από τη νοσηρότητα των παραμυθιών- που θα επιμεληθεί για φέτος η ομάδα του φεστιβάλ υπό την καθοδήγηση του ανερχόμενου special effects artist Προκόπη Βλασερού.

Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισλανδία, Νορβηγία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Σερβία και Ελλάδα αποτελούν το καρτέλ του ευρωτρόμου ενώ ο Καναδάς, η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αργεντινή συμπληρώνουν το μεγάλο φετινό ταξίδι με εντυπωσιακές παραγωγές.

Οι φετινοί ήρωες είναι γοητευτικοί, απάνθρωποι, ανελέητα βίαιοι, φοβισμένοι, εκδικητικοί, ερωτικοί και αιμοδιψείς. Μια δολοφονική νοσοκόμα, μια ομάδα σκληροπυρηνικών εξορκιστών, ένα τέρας της μυθολογίας, ένας νέος σε ερωτικό παροξυσμό, ένας πατέρας που αναζητά εκδίκηση για τη zombie κόρη του, μια μικρή Γιαπωνέζα με ένα φονικό όπλο, μια μητέρα -δηλητήριο, ένας συλλέκτης κανίβαλος, μια αιμοδιψής ξανθιά και μια ανίερη Σερβική παρέα - ανάμεσα σε άλλους - σπέρνουν τον τρόμο, προκαλούν και ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.

Οι ήχοι του διημέρου, που θα χρωματίσουν την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ, θα ξεπηδήσουν και φέτος από τον μουσικό υπόκοσμο της ομάδας DeathRock Greece και θα απογειωθούν με τη μοναδική ζωντανή εμφάνιση των Γερμανών Βohren und der club of Gore.

Πηγή: newsbeast.gr