18/03/11 - 08:35

Ο καιρός σήμερα

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και του Αιγαίου, αυξημένη υγρασία και περιορσμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
52.107views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 17 στην Ήπειρο, από 8 έως 21 - 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 19 βαθμούς στις νησιωικές περιοχές του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 - 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα, ενώ στα νοτιότερα τμήματα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Ενισχυμένοι δυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 - 7 μπ. θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 - 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το απόγευμα σε δυτικούς μέτριους.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχόπτωση και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.