18/03/11 - 15:01

Γιούχαραν και τον Γιάννο

Ο ένας μετά τον άλλο οι πολιτικοί δέχονται τα γιουχαρίσματα από πολίτες. Προχθές γιαούρτωσαν τον Θ. Πάγκαλο, ενώ χθες το βράδυ τα «άκουσε» ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Γιούχαραν και τον Γιάννο
52.919views 0shares

Το περιστατικό συνέβη στο θέατρο που παρουσιάζεται η παράσταση Σλουθ με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η παράσταση έκανε την είσοδο του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, και πριν προλάβει να κάτσει στη θέση του, άρχισαν να ακούγονται δυνατά φωνές από τις πιο πίσω σειρές. «Έξω»! Ο πρώην υπουργός οικονομίας επί κυβερνήσεων Σημίτη γύρισε διστακτικά να κοιτάξει από πού προέρχονται οι φωνές και τότε είναι που τα άκουσε κανονικά. «Έξω»! «Ντροπή», «φύγε», «έξω, ρε» και άλλες παρόμοιες φράσεις.

Ο πρώην υπουργός δεν αντέδρασε και αποφάσισε να καθίσει στην θέση του, προσποιούμενος πως δεν έχει συμβεί τίποτα. Υπήρχαν όμως κάποιοι θεατές εμφανώς ενοχλημένοι από την παρουσία του οι οποίοι συνέχισαν να φωνάζουν, και δεν σταμάτησαν ούτε όταν μια ενοχλημένη κυρία τους ζήτησε να σταματήσουν. Το «επεισόδιο» έληξε κατόπιν παρεμβάσεως του υπευθύνου του θεάτρου.

Πηγή: newsday.gr