Facebook Pixel Παπάς στο εδώλιο για πυροβολισμούς στον αέρα
Life
| 2011-03-19 15:30:00

Παπάς στο εδώλιο για πυροβολισμούς στον αέρα

Παπάς στο εδώλιο για πυροβολισμούς στον αέρα

Ιερέας κατηγορείται ότι πυροβολούσε άκοπα μετά από μήνυση συνταξιούχου αστυνομικού.

Το δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό, τον κήρυξε αθώο λόγω αμφιβολιών, αν και πρωτόδικα τον είχε καταδικάσει σε οχτώ μήνες φυλάκιση, όπως γράφει το dete.

Κατά το κατηγορητήριο, ο ιερωμένος που διαμένει σε χωριό κοντά στην Αμαλιάδα, είχε διοργανώσει μία εκδήλωση για να γιορτάσει την επιτυχία των παιδιών στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κατά τη διάρκεια όμως του γλεντιού κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να κοπούν καλώδια της ΔΕΗ.

Ο ιερέας που βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με καλεσμένους κάλεσε την υπηρεσία βλαβών της ΔΕΗ για να αποκατασταθεί η ζημιά. Στον τεχνικό είπε μάλιστα πως αναλαμβάνει τα έξοδα της επισκευής, αφού η ζημιά προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της γιορτής που έκανε για τα παιδιά του. Στο δικαστήριο ο μηνυτής που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, δήλωσε πως τα σκάγια θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον ή να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι του.

Επίσης δήλωσε πως έριξαν τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορές στον αέρα, γεγονός που αρνήθηκαν κατηγορηματικά ο ιερέας και οι μάρτυρες.

Μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο γλέντι βρέθηκε ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης που κατέθεσαν. Υποστήριξε πως ο παπάς τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν μέσα στο σπίτι και έπινε καφέ μαζί με την ίδια αλλά και δυο άλλους προσκεκλημένους του.

Ακόμα δεν δίστασε να αναφερθεί με σκληρή γλώσσα για τον μηνυτή τον οποίον ουσιαστικά κατηγόρησε πως με την συμπεριφορά του είχε αναστατώσει όλο το χωριό.

Το Δικαστήριο συνεκτιμώντας τα όσα αναφέρθηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags