20/03/11 - 08:35

Βροχερός ο καιρός σήμερα

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια, παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011.

Βροχερός ο καιρός σήμερα
45.942views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 17 - 18 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με τάσεις ενίσχυσης τοπικά σε θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς στρεφόμενοι βαθμιαία στα δυτικά τμήματα σε βόρειους μέτριους μέχρι ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 - 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι βορειοανατολικοί ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 - 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ