Facebook Pixel Ποιος πόλεμος; Οι εφημερίδες ασχολούνται με ταινίες... (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-20 14:04:00

Ποιος πόλεμος; Οι εφημερίδες ασχολούνται με ταινίες... (ΦΩΤΟ)

Ποιος πόλεμος; Οι εφημερίδες ασχολούνται με ταινίες... (ΦΩΤΟ)

Πάει, το έχουμε χάσει τελείως στην Ελλάδα. Ξεκίνησε πόλεμος των διεθνών δυνάμεων χθες στην Λιβύη, με τη συμμετοχή είτε μας αρέσει είτε όχι και της Ελλάδας, αλλά οι ελληνικές εφημερίδες το θεώρησαν μάλλον… αγγαρεία να ασχοληθούν.

Σιγά μην τρέχουν σαββατιάτικα για ρεπορτάζ και κάλυψη γεγονότων. Είναι δυνατόν, ρε παιδιά;

Όλος ο ξένος Τύπος έχει πρώτο θέμα σήμερα τον πόλεμο, όμως οι πολιτικές εφημερίδες της χώρας μας είναι εκτός επικαιρότητας! Μόνο μια (η Ελευθεροτυπία) έχει βασικό πρωτοσέλιδο τον πόλεμο, μια – δυο ακόμα το αναφέρουν υποβαθμισμένο ως δεύτερο και τρίτο (!!!) θέμα αξιολόγησης, ενώ οι άλλες δεν λένε κουβέντα!

Και να φανταστεί κανείς ότι η Λιβύη είναι ένα… τσιγάρο δρόμος από την Ελλάδα. Δίπλα μας! Μας αφορούν οι εξελίξεις στην χώρα του Καντάφι απ’ όποια σκοπιά κι αν το δούμε.

Προφανώς, όμως, οι κυριακάτικες εφημερίδες έχουν άλλες προτεραιότητες κι αγωνίες. Τι dvd θα βάλουν, τι περιοδικά και πώς θα βρίσκονται νωρίς, νωρίς στην Ομόνοια το απόγευμα του Σαββάτου για να πουλήσουν κανένα φύλλο περισσότερο. Αν, δηλαδή, γίνει κάτι σοβαρό στην ειδησεογραφία μέρα Σάββατο, τότε οι εφημερίδες δείχνουν μπαγιάτικες.

Δεν πειράζει, όμως. Θα δούμε μια ταινία, θα ακούσουμε και κανένα μουσικό cd και θα ξεχάσουμε τον πόλεμο! Εκτός τόπου και χρόνου μια ζωή ο ελληνικός Τύπος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags