Facebook Pixel Επιταγή 100.000 ευρώ του Μαρινάκη στον Ιάπωνα πρέσβη
Life
| 2011-03-21 08:45:00

Επιταγή 100.000 ευρώ του Μαρινάκη στον Ιάπωνα πρέσβη

Επιταγή 100.000 ευρώ του Μαρινάκη στον Ιάπωνα πρέσβη

Δεν ήταν απλά τυπική η επίσκεψη του Ιάπωνα πρέσβη χθες στο «Καραϊσκάκη». Ήταν και ουσιαστική με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει επιταγή 100.000 ευρώ για τα θύματα του σεισμού. "Αδέρφια μας οι Ιάπωνες".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για αυτή την κίνηση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη της Ιαπωνίας που είναι σήμερα κοντά μας. Οι δεσμοί οι δικοί μου και της οικογένειάς μου με την Ιαπωνία πάνε πίσω πάρα πολλά χρόνια, από τη ναυτιλία. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με τους Ιάπωνες φίλους μας και οπωσδήποτε σοκαριστήκαμε όταν είδαμε τη βιβλική καταστροφή στη χώρα αυτή που δοκιμάζεται.

Ανέλαβα μια πρωτοβουλία και σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού και σαν πρόεδρος της Super League να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα σήμερα. Επίσης, ο Ολυμπιακός θα βοηθήσει σε αυτήν όλη την προσπάθεια που κάνουν οι Ιάπωνες αδελφοί μας, με το συμβολικό ποσό των 100.000 ευρώ και φυσικά ότι άλλο μπορούμε να κάνουμε και είναι στο χέρι μας, θα το πράξουμε».

Δηλώσεις έκανε και ο πρέσβης κ. Χιρόσι Τόντα ευχαριστώντας όλους τους Έλληνες για την στήριξη τους:

«Με την ευκαιρία αυτή θέλω να εκφράσω πάνω απ' όλα την ειλικρινή μου εκτίμηση για τα ζεστά μηνύματα στήριξης και συλλυπητηρίων απ' όλους τους 'Έλληνες. Επιπλέον, σήμερα, μιλώντας εκ μέρους όλων των ανθρώπων στην Ιαπωνία θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και της Super League που έκανε αυτήν την όμορφη πράξη για εμάς. Η στήριξη του ελληνικού λαού μας ενθαρρύνει όλους. Ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags