22/03/11 - 21:29

Ηλιοφάνεια με ψύχρα

Βελτιωμένο καιρό με χαμηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011.

Ηλιοφάνεια με ψύχρα
47.943views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 7 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αλλά η μέγιστη στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 17 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στις Κυκλάδες θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr