Facebook Pixel Μπαράζ εμπρησμών στην Αθήνα
Life
| 2011-03-24 11:59:00

Μπαράζ εμπρησμών στην Αθήνα

Μπαράζ εμπρησμών στην Αθήνα

Μόδα έχει καταντήσει στην Αθήνα το βράδυ άγνωστοι να βάζουν φωτιές από εδώ κι από εκεί.

Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρία φιαλίδια βουτανίου (γκαζάκια) έξω από οικία αλλοδαπού στη περιοχή της Κηφισιάς και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από περιοίκους, χωρίς να προκληθούν φθορές στην οικία. Οι δράστες αναζητούνται.

Λίγο αργότερα, στην Αγ. Παρασκευή, στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Μεσσηνίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο πλαστικούς κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς. Η πυρκαγιά, που επεκτάθηκε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα, το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές, κατεσβέσθη από την Π.Υ..

Τέλος, στη 01.47 τα ξημερώματα, φωτιά εκδηλώθηκε και σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Αρβανιτοπούλου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δύο παρακείμενα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές. Και σε αυτή την περίπτωση, τη φωτιά έθεσε υπό έλεγχο η Π.Υ., η οποία ενεργεί προανάκριση.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags