Facebook Pixel "Κλέφτες! Κλέφτες!" στις παρελάσεις
Life
| 2011-03-25 16:07:00

"Κλέφτες! Κλέφτες!" στις παρελάσεις

"Κλέφτες! Κλέφτες!" στις παρελάσεις

Τόσο σε Aθήνα, όσο και σε Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας οι πολιτικοί «έκλεψαν» την παράσταση αφού αποδοκιμάστηκαν από πλήθος κόσμου που παρευρισκόταν για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 25η Μαρτίου.
 

Στην πρωτεύουσα, πολίτες αντέδρασαν μόλις είδαν πολιτικούς να κάνουν δηλώσεις για το νόημα της ημέρας."Κλέφτες! Κλέφτες!" αλλά και "Αίσχος!", οι λέξεις που βγήκαν από τα στόματα εκατοντάδων πολιτών.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος για ακόμη μία φορά αποτέλεσε το κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος άρχισαν να φωνάζουν «Κλέφτες», «Κοπρίτες», «Προδότες», «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και άλλα πολλά συνθήματα, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη και να μην αφήσουν κανένα να σπάσει τον κλοιό ώστε να κατευθυνθεί προς το μέρος των πολιτικών.

Στην Θεσαλονίκη, πολίτες ύψωσαν πανό και διαδήλωσαν κατά του Μνημονίου, ενώ στο τέλος της παρέλασης, μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags