Facebook Pixel Αγωγή Παπακωνσταντίνου στο «Πρώτο Θέμα»
Life
| 2011-03-27 15:33:00

Αγωγή Παπακωνσταντίνου στο «Πρώτο Θέμα»

Αγωγή Παπακωνσταντίνου στο «Πρώτο Θέμα»

Αγωγή κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για συκοφαντική δυσφήμιση θα καταθέσει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για δημοσίευμα περί παραγραφής χρεών εταιρείας προς το Δημόσιο, ύψους 70 εκ ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι πρόκειται για πρωτόγνωρη πρακτική και προφανή προσπάθεια εκφοβισμού, καθώς το επίμαχο δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα για προνομιακή μεταχείριση της εταιρείας αναφερόμενο σε υποτιθέμενες «σχέσεις» με πρόσωπα που εργάζονται στην εν λόγω εταιρία, τα οποία όμως σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών είναι άγνωστα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμος Αναστασιάδης, έχει αποστείλει δύο εξώδικα στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σε συνέχεια απάντησης του Υπουργού σε ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με την εκκρεμή έρευνα του ΣΔΟΕ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για υποθέσεις του κ. Αναστασιάδη. Τα εξώδικα αυτά αποτελούν πρωτόγνωρη πρακτική και προφανή προσπάθεια εκφοβισμού και παρακώλυσης της έρευνας των αρμοδίων υπηρεσιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Στην ανακοίνωση, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εντάσσεται στην ίδια λογική αναφέροντας ότι «η εφημερίδα ψευδώς ισχυρίζεται ότι έγινε απόπειρα διαγραφής χρεών, άρση μέτρων σε υπό πτώχευση εταιρεία και χαριστική άρση των μέτρων που έχουν ληφθεί από τις φορολογικές αρχές...».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags