Facebook Pixel Τρέφεται κάθε μέρα με χαρτί υγείας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2010-12-31 18:56:00

Τρέφεται κάθε μέρα με χαρτί υγείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέφεται κάθε μέρα με χαρτί υγείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θέλουμε να σας κόψουμε την όρεξη για τα εδέσματα που έχετε ετοιμάσει και την βασιλόπιτα με την αλλαγή του χρόνου, αλλά, ρε παιδιά, ο κόσμος δεν πάει καλά. Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε.


Η Κίσα, που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, τρέφεται με χαρτί υγείας! Θα την δείτε κι εσείς με τα μάτια σας, αν δεν το πιστεύετε. Είναι 34 χρονών κι από κοριτσάκι μασουλίζει χαρτί από την τουαλέτα. Και της αρέσει περισσότερο να το κάνει στο σινεμά. Άλλοι τρώνε ποπ κορν και πατατάκια, αλλά η Κίσα ξετυλίγει το ρολό της, κόβει κομματάκια, τα καταβροχθίζει κι απολαμβάνει την ταινία... Κι αθόρυβα, μάλιστα. Όχι κρατς – κρατς τα πατατάκια για να ενοχλούνται οι διπλανοί.

Απ’ ό,τι, πάντως, βλέπουμε το χαρτί υγείας, παχαίνει. Διότι η Κίσα δεν είναι και κανένα μοντέλο από σωματικό βάρος. Τα έχει τα κιλάκια της. Μήπως, λοιπόν, πρέπει να κάνει δίαιτα και να μην καταναλώνει μισό ρολό τη μέρα, όπως δηλώνει;

Και κάτι τελευταίο. Όσοι δεν την ξέρουν καλά, πάντα απορούν (μέχρι να μάθουν τις συνήθειές της) για ένα πράγμα όταν πηγαίνει σπίτι τους για επίσκεψη η Κίσα. Διότι ξαφνικά το χαρτί από την τουαλέτα τελειώνει γρήγορα. Δεν μπορεί να αντισταθεί η 34χρονη… Να… επιληφθούν του θέματος οι οικολογικές οργανώσεις. Τα δέντρα δεν είναι για να τρώμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags