29/03/11 - 10:04

Ένταση το πρωί στην Κερατέα

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Κερατέας, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων, που διαμαρτύρονται για τον ΧΥΤΑ.

Ένταση το πρωί στην Κερατέα
32.623views 0shares

Αγνωστοι έκαψαν μηχάνημα που θα απομάκρυνε τα μπάζα από τη Λεωφόρο Λαύριου και ο δρόμος παραμένει κλειστός, με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται μόνο μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Σουνίου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι χρησιμοποιώντας φορτηγά έριξαν μπάζα σε δρόμους που οδηγούν προς τη Κερατέα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου, μεταξύ 1ης και 2ης εισόδου προς την πόλη, στον παράδρομο κα στην επαρχιακή οδό Αναβύσσου - Κερατέας στο ύψος της διασταύρωσης με την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Σουνίου.

Στις 05:30 τα ξημερώματα άγνωστοι στο Μαρκόπουλο πυρπόλησαν μηχάνημα το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των μπάζων από τους δρόμους. Έτσι, ο δρόμος παραμένει κλειστός και η κίνηση των οχημάτων προς Λαύριο διεξάγεται μόνο μέσω παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Σουνίου.

Περίπου στις 07:30 ένταση σημειώθηκε σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στο κόμβο Θορικού όταν στιγμή που κατευθύνονταν προς τη Κερατέα λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. με διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση από κατοίκους και τότε οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και χημικών.

Πηγή: tovima.gr