Facebook Pixel «Τώρα, προσέχει για να έχει»
Life
| 2011-03-29 19:01:00

«Τώρα, προσέχει για να έχει»

«Τώρα, προσέχει για να έχει»

Επιστρέφει στη σύνθεση του Αμαρουσίου ο Μάρκους Σούμπτερ, αφού εξέτισε την ποινή της μηνιαίας τιμωρίας που του είχε επιβληθεί όταν βρέθηκε θετικός για χρήση ινδικής κάνναβης. Εμφανίστηκε μετανοιωμένος ο Αμερικανός.

Έτοιμος να βοηθήσει το Μαρούσι τόσο στο ματς με τον Άρη, όσο και στα άλλα κρίσιμα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της περιόδου είναι ο Μάρκους Σούμπτερ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του για χρήση κάνναβης.

Ο αμερικανός φοργουορντ που πρόλαβε να παίξει μόνο εναντίον του Πανιωνίου, αφού έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις για την περιπέτειά του, έπεισε την διοίκηση και τον προπονητή να του δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, με δεδομένο ότι η συμπεριφορά του στο διάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα είναι υποδειγματική. Με δεδομένο λοιπόν ότι συμμετείχε στις προπονήσεις, είναι έτοιμος να παίξει.

«Για μένα ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία και ταυτόχρονα ένα μάθημα. Ευχαριστώ την ομάδα που έδειξε κατανόηση και με εμπιστεύτηκε. Θέλω να πιστεύω ότι με την απόδοσή μου θα της το ανταποδώσω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός φοργουορντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags