Facebook Pixel Εμπόλεμη ζώνη η Κερατέα (BINTEO)
Life
| 2011-03-30 07:45:00

Εμπόλεμη ζώνη η Κερατέα (BINTEO)

Εμπόλεμη ζώνη η Κερατέα (BINTEO)

Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί και μια σύλληψη είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των επεισοδίων που συνεχίζονται στην Κερατέα. Μάχες στους δρόμους τις πόλεις- έκρηξη στο σπίτι του Δημάρχου Λαυρεωτικής Κωνσταντίνου Λεβαντή.

Οι εξελίξεις:

(22:32) Οι κάτοικοι παραμένουν στους δρόμους, ενώ η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου διεξάγεται κανονικά.

(22:15) Λίγο μετά τις 22:00μ.μ, ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από την οικία του δημάρχου Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνου Λεβαντή, την ώρα μάλιστα που εντός της οικίας βρισκόταν η οικογένειά του.

(21:44) Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από το δεύτερο μπλόκο, ενισχύοντας τις επίγειες δυνάμεις των αστυνομικών που κάνουν χρήση χημικών.

(21:09) το πεδίο των συμπλοκών έχει μεταφερθεί στην αρχή της πόλης, δίπλα από τα πρώτα σπίτια. Νεαροί έβαλαν φωτιά σε απορριμματοφόρα και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των πέντε διμοιριών των ΜΑΤ, που «απάντησαν», από την πλευρά τους, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

(20:54) Κλεφτοπόλεμος έως αυτή την ώρα στους δρόμους της Κερατέας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί, ενώ έχει γίνει και μια σύλληψη.

(20:17) Η ένταση αναμένεται να μεταφερθεί πλέον εντός της πόλης, όπου έχουν υποχωρήσει οι κάτοικοι, αναμένοντας την αντίδραση της αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της πόλης, Βασίλης Θηβαίος, εξέφρασε απορία «γιατί χρειάστηκαν δέκα διμοιρίες, 15 τζιπάκια και 30 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ για να ξεμπλοκάρει η αστυνομία ένα οδόφραγμα».

(18:03) Δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Λαυρίου, στο ρεύμα προς Λαύριο

(17:52) Ακούστε τι δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ο τέως δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού. Μάλιστα δήλωσε πως άκουσε από κατοίκους πως έχει σημειωθεί και ένας τραυματισμός.

(17:21) Συνεχίζονται μέχρι τώρα οι συγκρούσεις στην Λ. Λαυρίου με τους κατοίκους μνα επιτίθενται στους άνδρες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να πλησιάσουν στο σημείο που βρισκόταν το μπλόκο, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν κάνοντας χρήση χημικών.

(16:55) Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν διασκορπιστεί ανά μικρές ομάδες στα χωράφια και δεν τους επιτρέπει να πλησιάσουν τον εκσκαφέα που καθαρίζει τον δρόμο.

Σχετικά βίντεο...

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags