Facebook Pixel Σκηνές άγριας Δύσης στην καρδιά του Λονδίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-31 16:45:00

Σκηνές άγριας Δύσης στην καρδιά του Λονδίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές άγριας Δύσης στην καρδιά του Λονδίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δράστες δεν έδειξαν κανέναν απολύτως δισταγμό και φυσικά δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό τους ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες του να γαζώσουν με σφαίρες ένα κατάστημα στην Αγγλία και να το βάλουν στα πόδια.

Πρόκειται για μια κλασική επίθεση συμμορίας που έγινε την Τετάρτη στο Stockwell του Νότιου Λονδίνου με αποτέλεσμα να παλεύουν για τη ζωή τους ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών και ένας 35χρονος άντρας.

Οι απλοί πολίτες έπαιξαν το ρόλο του κομπάρσου σε ένα σκηνικό που θυμίζει την άγρια Δύση με πρωταγωνιστές δύο συμμορίες με μέλος τους ακόμη και ένα 14χρονο αγόρι. Οι δύο άτυχοι πολίτες βρέθηκαν εκεί τη λάθος στιγμή, αφού μπήκαν στο κέντρο μιας διαφωνίας με διασταυρούμενα πυρά στην οποία δεν είχαν καμία ανάμιξη.

Η 5χρονη Thushara Kamaleswaran, μπροστά στα μάτια των γονιών της , έγινε ο στόχος μιας σφαίρας που για λίγα εκατοστά δε σφηνώθηκε στην παιδική της καρδιά. Η Thushara που έγινε ένα από τα πιο νεαρά θύματα ενόπλων εγκλημάτων και ο 7χρονος αδερφός της, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είχαν πάει για επίσκεψη στο μαγαζί του θείου τους, για να του προσφέρουν ένα δώρο γενεθλίων.

Ο άτυχος άντρας που έμενε στον επάνω όροφο και δεν είχε καμία συγγένεια με την Thushara και το θείο της, δέχτηκε τα πυρά στο πρόσωπό του και νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ τα θύματα βρίσκονταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η αστυνομία ξεκίνησε ταχείες έρευνες για τις συμμορίες, θεωρώντας ότι είναι μέλη που ανήκουν σε αντίθετες συμμορίες μαύρων.

Δεν αποκλείεται, επίσης, η διαφωνία τους να ήταν και ασήμαντης φύσεως, όμως, οι συμμορίες των νέων στην Αγγλία έχουν τη συνήθεια να πανηγυρίζουν τη «νίκη» τους ποστάροντας φωτογραφίες όπλων και βίας στο διαδίκτυο, ενώ τα αντίποινα και ο «σεβασμός» είναι έννοιες ζωτικής σημασίας για αυτούς.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, νέοι που επισκέφθηκαν το σημείο της επίθεσης ορκίστηκαν για εκδίκηση, ενώ ένας από αυτούς φώναξε δυνατά ότι οι δράστες πρέπει να κυνηγηθούν και να πληγωθούν.

Η περιοχή έχει από καιρό στιγματιστεί για όπλα, ναρκωτικά και εγκλήματα. Η παρούσα ενέργεια έλαβε χώρα σε ένα τοπικό κατάστημα που μια αξιοπρεπή και εργατική οικογένεια των Sri Lankan κρατάει παραδόσεις χρόνων στο επάγγελμα. Το μόνο, πάντως, που προέχει αυτή τη στιγμή είναι τα δύο θύματα να ξεπεράσουν τον κίνδυνο.
 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags