Facebook Pixel Ποια φίρμα της πίστας είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα;
Life
| 2011-04-01 07:40:00

Ποια φίρμα της πίστας είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα;

Ποια φίρμα της πίστας είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα;

Το όνομα μιας πολύ γνωστής τραγουδίστρια με τεράστιες επιτυχίες φιγουράρει στην δικογραφία που σχηματίστηκε για τις συμμορίες που σκορπούσαν τον τρόμο.
 

Πουλούσαν προστασία σε επιχειρηματίες και προχωρούσαν σε εκρήξεις και εμπρησμούς σε επιχειρήσεις. Διέπρατταν απόπειρες ανθρωποκτονίας εμπορεύονταν ανθρώπους, ναρκωτικά και όπλα. Ο λόγος για το κύκλωμα των νονών της νύχτας που εξαρθρώθηκε μετά από τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί βάση ενταλμάτων 22 άτομα, άλλοι ήδη κρατούνται στις φυλακές ενώ όπως διαπιστώθηκε τα καταστήματα στα οποία πουλούσαν προστασία ήταν 268. Ο αρχηγός της μιας εκ των τεσσάρων συμμοριών με το ψευδώνυμο «Τσάκι Τσαν» συνελήφθη χθες κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν δυο όπλα.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που εμπλέκουν στις εγκληματικές οργανώσεις εν αποστρατεία υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ, δέκα αστυνομικούς από υπηρεσίες σε Περιστέρι, Αθήνα , Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη, μια υπάλληλος της Βουλής, αλλά και έναν υπάλληλος της Τράπεζας Της Ελλάδος.

Στη δικογραφία περίπου 200 σελίδων αναφέρεται και το όνομα μιας πολύ γνωστής τραγουδίστριας με πολύ μεγάλες επιτυχίες η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απάτη και εκβιασμό, καθώς φέρεται ότι ζήτησε τη βοήθεια μπράβων, προκειμένου ένας ιδιώτης με τον οποίο παλαιότερα διατηρούσε σχέση να της επιστρέψει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια ακούγεται σε υποκλαπείσες συνομιλίες να υπόσχεται στους δυο μπράβους πως αν τελειώσουν τη δουλειά θα δώσει περίπου 100. 000 ευρω στον καθένα.

Ο αρχηγός της συμμορίας, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για βαρύτατα κακουργήματα, έδωσε εντολή στους ανθρώπους του έξω από τη φυλακή να βοηθήσουν την κυρία.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις προκύπτουν ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών του Γεράσιμου Μαυράκη, του Γιώργου Αυτιά αλλά και της πρώην συζύγου του στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νονοί έχουν και πολιτικές πλάτες αναφέροντας ονόματα πολιτικών που ίσως τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν δικαστικά προβλήματα σε περίπτωση που πέσουν στα δίχτυα της αστυνομίας.

Αυτοί έκαψαν τον Σόμμερ

Προσεκτικά οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Αττικής εξετάζουν όλες τις πληροφορίες προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν αν πίσω από τη δράση της μιας εγκληματικής ομάδας κρύβεται και η καταστροφή της καφετέριας που διατηρούσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στη Γλυφάδα, το ξημέρωμα της 15ης Δεκεμβρίου του 2009. Από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες της αστυνομίας είχαν καταλήξει στο σενάριο του εμπρησμού αφού στο υπόγειο του καταστήματος εντοπίστηκαν τέσσερα μπιτόνια χωρητικότητας πέντε λίτρων γεμάτα βενζίνη, εύρημα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η φωτιά ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags