Facebook Pixel Καζαμίας part 5: Η Μέρκελ… καθαρίστρια και ο Μπάγεβιτς τη λέει στον Χιμένεθ!
Life
| 2011-01-02 00:54:00

Καζαμίας part 5: Η Μέρκελ… καθαρίστρια και ο Μπάγεβιτς τη λέει στον Χιμένεθ!

Καζαμίας part 5: Η Μέρκελ… καθαρίστρια και ο Μπάγεβιτς τη λέει στον Χιμένεθ!

Διαβάστε στον Καζαμία του sportdog τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2011…

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Το πρωτάθλημα αρχίζει, όμως κανένα από τα ματς των πρώτων αγωνιστικών δεν ολοκληρώνεται κανονικά, λόγω επεισοδίων. Τα επόμενα παιχνίδια γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Ο Μπιτσαξής βγάζει ανακοίνωση: «Η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών ισχύει στο εξής και για τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων».

Στον Ολυμπιακό ο Ριέρα ξεκινάει με θλάση στον προσαγωγό, αλλά το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί, αφού στην ομάδα θεωρούν ότι έχουν κάνει επένδυση: «Να δείτε που στο τέλος θα τον μοσχοπουλήσουμε στην Μπαρτσελόνα».

Η ελληνική οικονομία πετάει. Αυξήσεις 10% σε όλους τους εργαζόμενους ανακοινώνει η κυβέρνηση. Η Μέρκελ μεταναστεύει στην χώρα μας, μαζί με όλο το υπουργικό συμβούλιο και δηλώνει: «Και καθαρίστρια στην βουλή πάω αν είναι να βλέπω ομορφόπαιδα βουλευτές σαν κι αυτούς που έχετε στην Ελλάδα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καμαρώνει, αφού για μια ακόμα φορά μάλλον κακώς κατάλαβε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Δύσκολος μήναςγια τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη. Συνεχόμενα παιχνίδια, βλέπετε, και οι ομάδες είναι κουρασμένες. Πιο πολύ η ΑΕΚ που είναι κατάκοπη. Ο Χιμένεθ καταγγέλλει παραλείψεις στην προετοιμασία: «Αν δω ποτέ τον Μπάγεβιτς μπροστά μου θα τον φάω ζωντανό». Ο Σέρβος προπονητής ανοίγει για πρώτη φορά το στόμα του από την Κύπρο: «Leonidas, μάθε μπαλίτσα, αγόρι μου». Και του στέλνει δώρο ένα κιλό πραλίνες με γέμιση σαμπάνια.

Οι κάμερες της βουλής «συλλαμβάνουν» και τους 300 βουλευτές να ζωγραφίζουν στην έναρξη συζητήσεων για τον προϋπολογισμό. Η Έλσα Παπαδημητρίου, που δημιούργησε την μόδα από το 2010, δηλώνει: «Μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού τον Δεκέμβριο θα έχουμε φτιάξει απίθανα σκίτσα στον θόλο της βουλής και θα καμαρώνουν όλοι οι Έλληνες». Η ελληνική βουλή ανακηρύσσεται σε πολιτιστικό μνημείο του τόπου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags