Facebook Pixel Ιδού πώς σπαταλούν το δημόσιο χρήμα
Life
| 2011-04-01 20:06:00

Ιδού πώς σπαταλούν το δημόσιο χρήμα

Ιδού πώς σπαταλούν το δημόσιο χρήμα

Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ, κόστους κατασκευής ιστοσελίδας, ύψους 2,2 εκατ. € που κατέχει το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και για το οποίο κάναμε λόγο σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ανακαλύψαμε πως το ΙΚΑ δεν είναι ο μόνος οργανισμός του Δημοσίου, του οποίου η ιστοσελίδα έχει μεγάλο κόστος κατασκευής.

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν ύστερα από την καταγγελία του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κωστή Αϊβαλιώτη, που έκανε ερώτηση στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας, το οποίο και παραδέχθηκε το υπέρογκο ποσό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το αστρονομικό αυτό ποσό, που αφορά την ιστοσελίδα του ΙΚΑ, δαπανήθηκε πριν από μερικά χρόνια, επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή

Σε μία περίοδο που το ΔΝΤ ορίζει κάθε μας κίνηση, σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση κόβει μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας, τώρα που η χώρα βουλιάζει στα χρέη, το ΙΚΑ ξόδεψε 2,2 εκατομμύρια ευρώ, για να φτιάξει την ηλεκτρονική του ιστοσελίδα!

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η αναφορά που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς, Alpha 94,7 και την εκπομπή του Αντώνη Παραρά.

Όλα όσα είπε μας κέντρισαν την περιέργεια και κάναμε την έρευνά μας σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο www.newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags