Facebook Pixel Ο Καντάφι απέρριψε την κατάπαυση πυρός
Life
| 2011-04-02 09:35:00

Ο Καντάφι απέρριψε την κατάπαυση πυρός

Ο Καντάφι απέρριψε την κατάπαυση πυρός

Η κυβέρνηση της Λιβύης απέρριψε την πρόταση των αντικαθεστωτικών για κατάπαυση του πυρός λέγοντας πως πρόκειται για μια «τρελή» πρόταση από τους επικεφαλής των ανταρτών.

Σύμφωνα με τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καντάφι, Μούσα Ιμπραήμ, τα στρατεύματα που είναι πιστά στον Λίβυο ηγέτη δεν θα σταματήσουν ποτέ την πολιορκία των πόλεων που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί.

Καταδίκασε επίσης για ακόμα μια φορά τις αεροπορικές επιδρομές των Συμμάχων ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» και είπε ότι υπάρχουν αθώοι πολίτες που σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ της Πέμπτη στην περιοχή της Μπρέγκα.

Το ΝΑΤΟ από την πλευρά του έχει ξεκινήσει δική του έρευνα για να προσδιορίσει αν πράγματι σκοτώθηκαν επτά πολίτες -όπως έχει προκύψει από δηλώσεις ενός γιατρού στην πόλη- από την επίθεση εκείνη.

Χθες ο επικεφαλής του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου των αντικαθεστωτικών, ΑμπντούλΤζαλίλ Ιμπραήμ, μετά τη συνάντησή του με τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Αμπντελιλάχ αλ-Κατίμπ, είπε ότι μια κατάπαυση του πυρός είναι δυνατόν να επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags