Facebook Pixel «Η εκδοτική αυτοκτονία δικιά σας υπήρξε επιλογή»
Life
| 2011-04-02 20:32:00

«Η εκδοτική αυτοκτονία δικιά σας υπήρξε επιλογή»

«Η εκδοτική αυτοκτονία δικιά σας υπήρξε επιλογή»

O Χάρρυ Κλυνν γράφει για τον «εθνικό ψεύτη», τα λεφτά που υπάρχουν και τους… τροϊκανούς.

"Άκουσαν τον «εθνικό ψεύτη» να λέει «λεφτά υπάρχουν» και σου λένε, θα φάμε καλά! Και πέσανε με με τα μούτρα οι μυαλοσακατεμένοι του εκδοτικού κατεστημένου να στηρίξουν ξεδιάντροπα την ανίκανη κυβέρνηση του νεραϊδοχτυπημένου, μετατρέποντας εαυτούς σε νεροκουβαλητές του μνημονίου και της Τρόικας. Και όχι μόνο δε φάγανε, από που να φάνε άλλωστε, σιγά μην αφήνανε οι Τροϊκανοί να τους πάρουν τα λεφτά από την τσέπη, χάσανε τα αυγά, χάσανε και τα πασχάλια!

Και που είσαι ακόμα… Η εποχή της αλληλοϋποστήριξης και αλληλεξάρτησης ΜΜΕ, ναυτιλίας, τραπεζικού τομέα, φαρμακοβιομηχανίας και βιομηχανίας πετρελαίου, παρήλθε ανεπιστρεπτί…

Συνεχίστε εραστές του μιντιοαυτοκτονικού ιδεασμού να προβάλλετε προκλητικά και να στηρίζετε ξεδιάντροπα τους Παπανδρεομειοδότες και τα τσιράκια τους και ετοιμαστείτε από τώρα να πουλήσετε και τα σώβρακά σας, προκειμένου να κρατήσετε στη ζωή τις φυλλάδες σας που πρωταγωνίστησαν στο βρόμικο παιχνίδι της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Απ’ την άλλη μεριά τα βοθροκάναλα με την ευέλικτη «σοσιαλιστική» γλώσσα έχουν αρχίσει ήδη να σέρνουν το χορό του Ζαλόγγου… Ένα από αυτά φούνταρε κιόλας και τα άλλα είναι σχεδόν έτοιμα για το άλμα χωρίς επιστροφή.

Η λαϊκή οργή έχει ξεχειλίσει και τα ΜΜΕ δε δικαιούνται, κόντρα στην πολιτική ηθική και στη λαϊκή θέληση, να στηρίζουν και να εξυμνούν τους παραχαράκτες του σοσιαλισμού και τους βιαστές των λαϊκών κατακτήσεων και δικαιωμάτων.

Συνεχίστε τη βιόλα σας και ελάτε του χρόνου τέτοια εποχή, αν ακόμα υπάρχετε, να αποτιμήσουμε ηθικά, οικονομικά και πατριωτικά τα πεπραγμένα σας ή γυρίστε όσο ακόμα υπάρχει καιρός το χαρτί επανακτώντας τη χαμένη σας αθωότητα και απαλλάξετε τη χώρα από το προδοτικό αμερικανοπαπανδρεϊκό σκυλολόι…

Ο λαός, που απτόητοι συνεχίζετε να τον φτύνετε κατάμουτρα και να κρίνει γνωρίζει, αλλά και να τιμωρεί…

Άντε γεια…

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΛΟΓΗ… "

ΠΗΓΗ: www.newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags