Facebook Pixel Το συμβόλαιο θανάτου του Μπ. Λαζαρίδη
Life
| 2011-04-03 10:00:00

Το συμβόλαιο θανάτου του Μπ. Λαζαρίδη

Το συμβόλαιο θανάτου του Μπ. Λαζαρίδη

Ένα μυστικό, το οποίο κρατούσε καλά κρυμμένο μέσα στην καρδιά της από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο γιος της, αποκαλύπτει η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει ανώνυμα λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του παιδιού μου ότι για να τον βγάλουν από τη μέση τους πλήρωσαν 300.000 ευρώ», λέει στην «Espresso της Κυριακής» η Μαρία Λαζαρίδη και προσθέτει: «Αυτό ήταν δηλαδή ο θάνατος του παιδιού μου; Ένα πληρωμένο συμβόλαιο; Γιατί Θεέ μου; Ποιοι είχαν βάλει στο μάτι τον Μπάμπη μου;».

Τα τηλεφωνήματα που δεχόταν εκείνο τον καιρό η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη από ανθρώπους που ήξεραν πολλά για τον χώρο της νύκτας, έκαναν λόγο για πληρωμένους φονιάδες. «Εκείνη την περίοδο επικοινωνούσε μαζί μας κόσμος και μας έλεγε διάφορα για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου και δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Περιμέναμε να μάθουμε κάποια πράγματα μέσα από τις αστυνομικές έρευνες. Εύχομαι να αποδειχτούν όλα αυτά που μαθαίνω σήμερα και να βρεθούν οι δολοφόνοι του, ώστε η ψυχή του παιδιού μου να ηρεμήσει και να αναπαυτεί πλέον εκεί που βρίσκεται».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags